Izmir hållbar urban logistikplan

izmir hållbar stadslogistikplan utarbetad
izmir hållbar stadslogistikplan utarbetad

Izmir Sustainable Urban Logistics Plan utarbetades; Izmir Metropolitan Municipality utarbetade İzmir Sustainable Urban Logistics Plan (LOPİ) med målet att göra person- och godstransporter i staden mot bakgrund av europeiska standarder och vetenskapliga kriterier. Lopik, var det första logistik plan som utarbetats av en stad i Turkiet.

Izmir Metropolitan kommun förbereder logistikplaner i Turkiet var den första lokala regeringen. I det månadslånga förberedelseprogrammet 15 arbetade chefer och experter från kommunens berörda enheter, akademiker, tjänstemän från relevanta offentliga institutioner och organisationer, logistik- och fryslagerföretag, företrädare för den privata sektorn, distriktskommuner och icke-statliga organisationer.

Under förberedelseprocessen genomfördes också fyra workshops och en utlandsstudietur. Turkiets nationella transport Master Plan, Turkiet Logistics Plan mål av lagstiftning och andra studier relaterade till arbete, strategi, policy och undersökte resultaten. Som ett resultat har Izmir Sustainable Urban Logistics Plan (LOPI), som överensstämmer med Izmir Transport Master Plan, kommit fram.

Vad händer nu?

Biträdande generalsekreterare för Izmir Metropolitan Municipality Eser Atak, som förklarar betydelsen av LOPİ, betonar att det slutliga målet är att minimera de negativa sociala och miljömässiga effekterna av urban logistikverksamhet och att utveckla lösningar. "Nu är målet att få LOPI till liv, sa Eser Atak." För detta kommer vi att börja utveckla handlingsplaner för implementering. Planen planerar att stärka transportförbindelserna, planera logistikcentra, skapa nya lastbilsparkeringsområden. I tabellen som kommer att visas när delarna kombineras; Vi kommer att se att godstransporter och persontransporter blir mer effektiva och att trafikstockningar, buller, hög avgaser och andra negativa miljöfaktorer regresserar. Men med minskningen av kostnaderna i alla dessa områden kommer vi att ge ett stort bidrag till den nationella rikedomen. Izmir, medan du går till framtiden med hälsa; hållbar stadslogistik kommer att vara bland de bästa städerna. ”

Varför och hur LOPI förbereddes?

Metropolitan Municipality Law No. 5216; hälsosam transport, sömlös transport av gods och passagerare, etablering av terminaler, parkering, byggplaner mot bakgrund av planer, hamnar, järnvägar och järnvägsanläggningar, stads- och externa motorvägar, tullplatser, industri- och lagringsanläggningar, såsom fastställandet av platsen för de viktigaste uppgifterna.

För att kunna utföra alla dessa uppgifter på det mest exakta och hälsosamma sättet är det viktigt med korrekt planering. Inom denna ram togs först och främst godstransporter och persontransporter i Izmir röntgen. Det bestämdes var trafikbelastningen ökade, av vilka skäl och under vilka tidsperioder. Medan dessa studier presenteras med observationer och statistiska data erhållna från relaterade institutioner och organisationer; undersökningar genomfördes med företrädare för logistikbranschen, dussintals kommersiella företag, producenter i stads- och landsbygdsområden, förare och yrkesverksamma. Framtida prognoser för framtida befolkning, arbetskraft, handelspotential och fordonstillväxt.

I ljuset av alla dessa; Izmir Sustainable Urban Logistics Plan (LOPI), som innehåller problem och lösningsplaner och projektförslag, har kommit fram.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar