IZBAN Tepekoy Izmir bussstationer och karta

Izmir Metro Saatleri biljettpriser Stationer och karta
Izmir Metro Saatleri biljettpriser Stationer och karta

İZBAN Tepeköy İzmir Expeditionstider: İZBAN är ett av de största kollektivtrafiksystemen för tåg i Turkiet med en flygplatsförbindelse som fungerar på en förortslinje mellan Aliağa Selçuk. Antalet stationer för snabbtransportfordonet, som har tiotusentals besökare varje dag, ökade till 32 med öppningen av Hilal och till 38 med öppningen av Torbalı-linjen. Senare, tillsammans med linjerna öppnade med antalet stationer 41 İZBAN, är İzmir2 ett järnvägssystem som tar den stora belastningen i riktning mot kollektivtrafiken. Line opererade i samarbete med TCDD och Izmir Metropolitan Municipality 136 kilometer lång.

İZBAN-stationer

136 kilometer Alla har inaktiverat åtkomst på İZBAN-linjen 41 Det finns stationer. Från norr till söder respektive:

 1. Aliaga,
 2. Biçerov till
 3. Hatundere,
 4. Menemen,
 5. Egekent 2,
 6. Ulukent
 7. Egekent,
 8. Ata Industry,
 9. Cigli,
 10. Mavisehir,
 11. Şemikler,
 12. Demirköprü,
 13. Narcissus,
 14. Karşıyaka,
 15. Alaybey,
 16. Naldöken,
 17. Turan,
 18. Flag,
 19. Salhane,
 20. Halkapinar,
 21. Alsancak
 22. Hilal
 23. bälte,
 24. Sirinyer,
 25. Löpning,
 26. revolution,
 27. District Garage,
 28. Esbas,
 29. Gaziemir,
 30. cistern,
 31. Adnan Menderes flygplats,
 32. Cumaovası,
 33. Develi,
 34. monopol,
 35. betor,
 36. Kuşçubur är,
 37. Bag,
 38. Tepeköy,
 39. hälsa
 40. Belevi
 41. Selcuk

tjäna stationer. Alaybey, Karşıyaka, Nergiz- och Şirinyer-stationerna är under jorden, andra stationer är över marken.

İZBAN Överföringsstationer

Från Halkapınar och Hilal stationer till İzmir tunnelbanan; Bussar kan överföras från Alsancak, Bicerova, Cumaovasi, Cigli, Egekent, Esbas, Halkapinar, Hatundere, Kemer, Mavisehir, Menemen, Salhane, Sarnic, District Garage, Sirinyer, Turan och Ulukent. Adnan Menderes flygplats kan nås från stationen med samma namn söder om linjen. Alaybey, Alsancak, Halkapınar och Mavişehir kan överföras till spårvagnslinjer.

İZBAN Expeditionstider 2019

 • Expeditionstid: 05: 20
 • Ankomsttid till sista station: 01: 23

Vilken tid öppnar İZBAN?

İZBAN, som tjänar på förortsbanan mellan Aliağa och Selçuk, öppnar kl 05.20 på vardagar. Ibland kan timmarna variera under allmänna helgdagar.

Vad klockan stänger İZBAN?

IZBAN, som tjänar på förortsbanan mellan Aliaga och Selcuk, stänger vid 01.23 under helgen. Ibland kan timmarna variera under allmänna helgdagar.

136-stationen ligger längs vägen till İZBAN, som körs på 40 kilometer-förortslinjen mellan Aliağa och Selçuk. Den norra axeln mellan Aliağa och Menemen kallas den centrala axeln mellan Menemen och Cumaovası och den södra axeln mellan Cumaovası och Tepeköy och Selçuk.

Om İzmir İZBAN

İZBAN är ett av de största kollektivtrafiksystemen för tåg i staden med flygförbindelse, som tjänar på en förortslinje mellan Aliağa och Selçuk.

IZBAN, som påbörjade sin resa till pre-operation i 30 i augusti 2010, inrättades av TCDD och 50 partnerskap med Izmir Metropolitan Municipality. Företaget ansågs värdigt kategorin İşbirliği Best Collaboration ”i kategorin 3 av International Association of Public Transport (UITP) för sin förmåga att nå 225 tusen passagerare med den innovation som skapats på en linje som transporterar 2013 tusen passagerare per dag.

Antalet stationer i İZBAN, som började arbeta med 31-stationen, ökade först till 32 med öppningen av Hilal och sedan till 38 med öppningen av Torbalı-linjen. Med introduktionen av hälso- och Selçuk-stationerna ökade antalet stationer till 40. Hilal är den andra skärningspunkten mellan İzmir Metro och İZBAN efter Halkapınar och det har gett stora bekvämligheter för passagerarna som kommer från södra riktningen till Konak Metro genom att överföra till İzmir Metro. Med öppnandet av stationerna för Developi, Tekeli, Beet, Kuşçuburun, Torbalı, Tepeköy, Sağlık och Selçuk, hittades stationerna efter Cumaovası, 550 kilometer.

Linjen İZBAN, som kommer att sträcka sig till Bergama i norr, når 185 kilometer när projektet är klart.

İzmir Rail Systems Network Map - İZBAN Map

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar