88 har ingen aning om Channel Istanbul

istanbullularin yuzde har ingen aning om kanal istanbul
istanbullularin yuzde har ingen aning om kanal istanbul

I Istanbul, Metropolitan borgmästare Ekrem Imamoglu, sa 88 procent av Istanbul-invånarna att de inte har en idé om Channel Istanbul, meddelade i januari att verkstaden kommer att vara öppen för allmänheten. Imamoglu sa: "Ingen kan påtvinga Ekrem Imamoglu, far till 3 barn, på" Kanal Istanbul. " Allt vi gör bör gynna denna stad. Enligt officiella siffror, varför tillbringar vi 15 miljarder pund i detta land med 75 procent arbetslöshet? Låt oss inte förråda Istanbul. Låt oss inte lämna en dålig arv till våra barn. ”

Borgmästare Ekrem İmamoğlu, som ledde församlingen i Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) i december, uttalade sig om det kvarvarande Kalan Istanbul-projektet.

Ekrem İmamoğlu uppgav att 88 procent av invånarna i Istanbul sade Kanal Jag har ingen aning om Kanal om Channel Istanbul i en undersökning och sa att de skulle bjuda in forskare att prata om ämnet under den första veckan i januari. İmamoğlu, som bjöd in medlemmarna i församlingen till verkstaden, sa:

E Det har hittills inte varit någon offentlig verkstad om Kanal Istanbul. Forskare bör diskutera denna fråga. Ingen ålägger Ekrem İmamoğlu, far till tre barn, som "Vi gör Channel Istanbul". Allt vi gör bör gynna denna stad. Enligt officiella siffror, varför tillbringar vi 3 miljarder pund i detta land med 15 procent arbetslöshet? Låt oss inte förråda Istanbul. Låt oss inte lämna en dålig arv till våra barn. ”

Imamoğlu betonade att Istanbul är ett unikt tusen städer med sitt naturliga skönhet, historiska och geopolitiska läge och inte behöver galna projekt. İmamoğlu fortsatte sina ord på följande sätt:

“Behöver Istanbul Canal Istanbul? 15 miljoner kvadratmeter jordbruksmark, som står för 136 procent av det totala, kommer att försvinna. Det finns 1 miljon lediga bostadsbestånd i denna stad. Vilken procentandel av zonerad mark är tom i hela staden? Har det någonsin beräknats? 1 miljon 150 tusen ny befolkning kallas. Jag tror att det är två miljoner. 2 miljard 1 miljoner kubikmeter utgrävning sägs fyllas. Jag tror att det kommer att vara 250 miljarder kubikmeter. Ett uttalande sade de två alltid gjort i Turkiet. Se, nu passerar tankfartyget i Bosphorus. Turkiet är också vanliga rörledningar för transport av olja och gas gjordes. Tankfartyg kommer att minimeras under de kommande åren. ”

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar