Istanbul Card Smart kommer att vara i centrum av Istanbul

istanbulkart kommer att vara i centrum för smart istanbul
istanbulkart kommer att vara i centrum för smart istanbul

Istanbul är världens mest intelligenta av den nya förvaltningen av staden anges med målet att göra en av IMM, vid förverkliga automatisering av stadslivet, Istanbul Card finns bland Turkiets mest använda kort kommer att validera alla områden, för att starta utbildningsprogram för att tiotusentals unga ledare utbildning .

De fem namnen som styr ITM-processen för IMM är 13 igår. Bil Smart Cities ”inom ramen för Istanbul Informatics Congress. Informatik Association of Turkiet och kongressen anordnas av Bahcesehir University, modererad sessionen IMM Data Processing avdelningschef Dr. Erol Özgüner gjorde det. Talare för sessionen var BELBİM A.Ş. General Manager Yücel Karadeniz är General Manager för İSTTELKOM A.Ş. Nihat Narin, chef för ISBAK A.Ş. General Manager Esat Temimhan och UGETAM A.Ş. Generaldirektör Dr. Ibrahim Edin var.

Ingen “Smart City yoksa utan infrastruktur

İSTTELKOM A.Ş. General Manager Nihat Narin uppgav att ISTTELKOM AS utgör grunden för ”Smart Cities .. Narin sa: biz Vi kommer att presentera det viktigaste elementet som kan hjälpa stadslivet att automatiseras eller "Industry 4.0".

I Vi måste förstå jorden för att förstå vikten av vårt arbete. Världens telekominfrastruktur installerar nya funktioner. God och perfekt infrastruktur är inte längre ett mervärde för telekomoperatörer. Infrastrukturföretag kommer att göra det här jobbet nu, ”sade han.

Narin sa: "Om det inte finns någon infrastruktur finns det ingen" Smart City "," sa Narin.

En ny era har börjat för Istanbul

İSBAK A.Ş. General Manager Esat Temimhan sade att en ny era har börjat för Istanbul och tilllade: de Vår plikt under denna nya period är att ta kloka lösningar på de befintliga problemen hos befolkningen i Istanbul och att utveckla lösningar som berör Istanbulites.

İSBAK A.Ş. Temimhan uppgav att 10 genomför FoU-aktiviteter och att det finns forskar- och doktorander i detta team. Temimhan sa att de är öppna för alla idéer när de säger mek Smarta lösningar för stadens behov betyder "Smart City" -davet och uppmanade alla att bidra.

Istanbul Card kommer att utvecklas på 2020

Efter Temimhan, BELBİM A.Ş. General Manager Yücel Karadeniz sa: ”Istanbul-kortet har använts som transportkort fram till idag. Vi förvandlar detta transportkort genom att sätta det i centrum av stadens liv. ” Karadeniz sa att 20 är en miljon aktivt Istanbul-kort och inte bara Istanbul-invånarna använder det. Detta antal jämnt antal kort från Svartahavsområdet Turkiets största bank, förklarar att ett antal dubbelt så stor som kortet har rapporterats att Istanbul nuvärdet nådde $ 3 miljarder.

Enligt Svarta havet kommer Istanbul Card under första hälften att vara giltigt på stora marknader, kaféer och kedjor i staden och shopping kan göras med Istanbul Card. Istanbul-kortet, som förväntas slås samman med museumskortet, kommer att bli ett stadskort.

Vi vet inte vad vi är på

UGETAM A.Ş. Generaldirektör Dr. İbrahim Edin nämnde att vi inte har tillräckligt med information om Istanbul. professor Dr. Edin säger: ”Det är inte känt vilket rör som passerar genom den historiska halvön och förra gången rörventilen upprätthålls. Som ett resultat vet vi inte vad vi sitter på idag. Vi vet inte vilka risker vi står inför vid jordbävningen, naturgas- och vattensidorna. Prof. Dr. UGATEM har också genomfört utbildningsverksamhet. Dr. Edin tillkännagav lanseringen av ”Young Leaders Training Program için för ungefär 10 tusen unga talanger.

Istanbuls data blir tydliga

Talar i slutet av talet Dr. Özgüner uttalade att det behövs en ”Big Data” -plattform för att hantera alla dessa initiativ. I detta skede är integrationen av IMM i detta ämne anmärkningsvärt. Özgüner sa att nästa uppgift är att känna till dessa data och sedan använda dem i lösningar.

Oljan i den nya eran, guldet utvärderas som data, sade Dr. Özgüner gav också de goda nyheterna att Istanbuls data skulle bli Veri Open Data ile med en studie som genomfördes i ”Zemin Istanbul”.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar