Kanal Istanbul svar från Imamoglu till minister Turhan: Folk avbröt projekt 23 i juni

imamoglundan minister turhana kanal istanbul svar offentligt avbröt projektet i juni
imamoglundan minister turhana kanal istanbul svar offentligt avbröt projektet i juni

Channel Istanbul svar från Imamoglu till minister Turhan: Människor avbröt projektet 23 i juni; Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) President Ekrem Imamoglu, före församlingsmötet för att sändas live MHP, GOOD Party och besökte CHP-grupperna. Emamoglu betonade att de gemensamma frågorna med varje parti var kon Istanbul och besvarade journalisternas frågor efter besöken.

Imamoglu, transportminister Mehmet Cahit Turhan, Channel Istanbul-projektet, "Vi protesterade med IMM," frågan om orden, "2012, 2014, 2015, 2016, även i 2018'de finns det protokoll mellan myndigheterna i den institutionen. Men protokollet, herr minister, tror du, vi har undertecknat arbetet är över. Om ministeren kommer att rädda en autograf eller förstöra Istanbuls autograf, borde han inte vara ledsen, han gjorde ingen forskning om detta ämne. Jag varnar alltid herr minister att han kommer att uttala sig genom att utreda och analysera processen i djupet. Men tyvärr den olyckliga förklaringen. Dessutom 23 juni 2019'de denna typ av retrospektiv och alla sådana avtal har redan avbrutit allmänheten ”svarade.

Ordförande Ekrem Imamoglu, Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), besökte församlingssammanträdet, respektive MHP, GOOD Party och CHP medlemmar, grupphallen i centrala byggnaden i Saraçhane. Under besökarna åtföljdes İmamoğlu av CHP-gruppens vice ordförande Doğan Subaşı. Imamoglu besökte MHP-gruppens första besök. Önskar framgång till borgmästaren i Silivri Volkan Yılmaz och MHP-medlemmar, sa İmamoğlu: ”Den här veckan är en hektisk vecka. Budgetvecka. Vi ska prata om 2020. Jag hoppas att det är ett bra resultat. Efter några månader med intensiv övergång sa vi att vi ska besöka dig. Vi vill också höra dina varningar eller vad du vill uttrycka om du är medveten om vikten av denna vecka. " Yilmaz uttryckte sin glädje när Imamoglu besökte MHP-gruppen och sa: ”Var och en av oss är skyldiga till denna forntida stad. Vi är i allt som kommer att gynna Istanbul. Vi kommer att vara med dig både i vår skuld till Istanbul och i vår skuld till detta land. Vi vill att du ska veta det.

"VI ÄR ANSVARANDE PERIOD"

İmamoğlu andra stopp var GOOD Party-gruppen. GOOD Party Istanbul provinsens ordförande Bugra Kavuncu åtföljde sina partivänner. Imamoglu, i sitt tal här, ”Vi hade ett svårt år. Vi förbereder oss för 2020. Vår strategiska plan och budget står på dagordningen. Så det finns mycket innehåll. Jag tror att vi har genomgått en annan period, särskilt i utarbetandet av en strategisk plan. Det var en mer inkluderande och inkluderande process. Tack vare GOOD-partiet visade de oss sitt deltagande. Vi kommer också att berätta för människor på samma språk i församlingen och jag hoppas att vi får en bra start 2020 hopp. Jag ser att de genomför en harmonisk process. Dessutom leder GOOD-partiets förslag oss. Jag vill tacka våra vänner om denna fråga i närvaro av vår provinspresident.

“VI SKALL PLANERA 2020 SAMMAN”

İmamoğlu besökte sitt sista besök i CHP-gruppen. Emamoğlu betonade att de var tvungna att börja sina uppgifter på grund av de intensiva valprocesserna som försenades med 3 månader. Förhoppningsvis diskuterar vi de två processerna på det mest hälsosamma sättet och vi planerar 3 tillsammans. Vi planerar också en årlig strategisk plan 2020. Vår prioritering är Istanbul och Istanbuls framtid. Vi kan alla representera våra partier, men så snart jag vet att vi bör agera med känslan av att kunna förbereda oss för framtiden genom att respektera samhällets intressen och stadens förflutna. Därför hoppas vi med en verkligt utmärkt attityd, en exemplifierande attityd och en dialog attityd och ansträngning att vi kan fatta rätt beslut. ”

”ISTANBUL BETALAR HÄRT FÖR FALSKET Y

"Turkiet är en annan process som medelåldern," sade İmamoğlu, "Istanbul Metropolitan kommun, upplever ett annat energiprocess. 25 är inte normalt att förvänta sig att allt ska normaliseras efter en period av år. En dag, 3 månader, 5 månader senare för att vänja sig allt är inte rätt att vänta. Inte mänskligt. Så du har varit vid makten, du har tappat ... Oundvikligen kommer en bekanta process att passera. I detta avseende är den här processen mest försonande, mest försonande och "Vi förstår dig" sa han, ama Du har rätt, men så är fallet. Låt oss arbeta tillsammans för Istanbul tillsammans Detta är viktigt. Om du normalt andas 3 djupt, bör du ta 13 djupt för att tala. Denna inställning gynnar Istanbul. Istanbul är en stad som måste ta ett djupt andetag och göra rätt saker. Brister och felaktigheter betalar ett stort pris. Och tyvärr ser vi många människor som inte tvekar att försvara ett misstag eftersom de säger ett politiskt parti eller någon. Jag är upprörd. Jag ser människor försvara fel, både i statens övre gränser och här. Men vi måste rehabilitera samhället och processen. Jag hoppas att det kommer en period som börjar med en bra dag och slutar med en bra vecka ..

ISTANBUL MÖT I DEN GEMENSAMMA SINEN FÖR ISTANBUL SOM ÄR VIKTIGT ”

Imamoglu, partibesök, sedan passerade kamerorna, svarade på frågor från journalister. Imamoglu, "AK-partiet besökte inte gruppen varför," frågan, "Vi bad om ett möte från AK-partiet, men sa idag att de skulle göra gruppmöten i sina provinsbyggnader. Vi kunde dock inte stanna förbi eftersom de sa att de skulle komma ikapp parlamentet, men jag kommer att uttrycka samma idéer till AK-partiets ledamöter från parlamentets ordförande. ” Imamoglu, ”Budgetförhandlingar kommer att hållas. Vilken typ av parlament förväntar du dig ”. Imamoglu, denna fråga, ”Naturligtvis kommer det att bli diskussioner. Att träffas gemensamt för att vinna de viktiga i Istanbul. Vissa politiska meningar kan sägas så att vissa segment kan höra mig. Det är sant för varje politiskt parti. Men det är verkligen där beslut om förvaltningen av denna offentliga budget fattas. Så i slutet av dagen bör vi agera och besluta med sunt förnuft, rätt förnuft och med oro för hur vi kan göra rätt för 16 miljoner människor som bor i denna stad. Eftersom beslutet kommer att fortsätta på fredagen kommer kanske inte detaljerna i budgeten att diskuteras i dag, utan en annan dag kommer att diskuteras. Beslut kommer att fattas. När allt kommer omkring kommer vi att ha en stor vecka. Både den strategiska planen, som bildas av växelverkan mellan nästan tusen personer 250, kanske en strategisk plan som är utformad med en inkludering som inte är så vanlig i världshistorien kommer att stå på dagordningen. Återigen hoppas jag att budgeten och färdplanen för 2020 skulle vara till nytta för Istanbul ”.

AÇIKLAMA olycklig förklaring ”

IMM-ordförande, ”Transportministeren sa att det finns samarbetsprotokoll mellan IMM och relevanta ministerier vid genomförandet av Kanal Istanbul-projektet. Finns det ett nytt protokoll? Om det har protokoll undertecknats under tidigare perioder, vad blir ödet, kommer det att bli avslutande ”.
”I 2012, 2014, 2015, 2016 och till och med 2018 finns det protokoll som har gjorts med myndigheterna för den perioden inom institutionen. Men protokollet, herr minister, tror du, vi har undertecknat arbetet är över. Om ministeren kommer att rädda en autograf eller förstöra Istanbuls autograf, borde han inte vara ledsen, han gjorde ingen forskning om detta ämne. Jag varnar alltid herr minister att han kommer att uttala sig genom att utreda och analysera processen i djupgående. Låt mig varna dig igen. Men tyvärr den olyckliga förklaringen. Dessutom 23 juni 2019'da denna typ av retrospektiv och alla sådana avtal har redan avbrutit allmänheten.

En ny era har börjat. Med andra ord har en ny era inletts. I detta avseende, 2019 23 Från juni ser vi på frågorna om Istanbul från ett annat perspektiv. Fördelen med samhället eller fördelen med denna stad? När vi tittar på den åsikten är vår åsikt om Kanal Istanbul klar. Jag förstår att 16 ännu inte har känt denna klarhet framför miljontals människor. Kommer att förstå. Avtal utan laglig giltighet. I exempel X finns det alla erbjudanden i 2014, oavsett i 2015. "Låt ditt Bimtaş-företag göra denna plan. Ömsesidiga protokoll så att din organisation slutför denna process 'De är inte bindande och giltiga. Ministeriet skriver, men det finns institutioner som får och tolkar den anmälan. Mina vänner skriver redan nödvändiga svar. Om varför det är ogiltigt eller vilka åtgärder som ska vidtas. Jag vill understryka att sådana frågor inte kommer att hända med protokollet. Med andra ord, det är som om vi sålde en plats som IMM, ministeriet köpte det, jobbet är över değil Det är inte något sådant. Vi pratar om livet för 16 miljoner människor. Så vi pratar om de element som hotar denna stad. Jag säger det igen. Ytterligare ett olyckligt uttalande om transportminister med tomt innehåll. ”

”VI förväntar oss att lagen ska fatta en skyddande beslut TOPL

Imamoglu sa, sorun Finns problemet med statsbanker fortfarande? Har du en strävan efter outsourcing i detta skede ?, Frågan, "Det kommer inte att sluta, kommer alltid att vara vår sökning efter outsourcing. Jag kommer gärna att informera dig igen när det sker en förändring av statsbankerna. Jag säger: "Titta på vilka fina lån de har öppnat, de hjälper." Gör inget misstag .. Imamoglu, Haydarpasa och journalister frågar domstolsprocessen om Sirkeci-stationen. Fallet fortsätter. En dag före utgången av det sista överklagandet gav State Railways sitt försvar. Vi väntar på domstolens dom. Vi förväntar oss att lagen ska fatta ett skyddande beslut av samhällets samvete. När vi analyserar alla processer i lagen om detta ämne och tar åsikter från advokaterna är det inte möjligt att slutföra ett sådant anbud. Vi förväntar oss att lagen ska fatta rätt beslut ..

”Vi kom inte att höra dessa hat INN

Imamoglu, "Anbud för personaltjänster har avslutats" till frågan, "Såvitt jag vet har det ännu inte avslutats. Mina vänner undersöker. Naturligtvis är det som tittas på i anbudet det som man tittar på mellan vem som fick det lämpligaste anbudet och vem som inte gjorde det, och processen för tillsynen. Det är så vi tittar på processen. Tidigare fick han anbudet, nu kommer han att se grunt till händelsen när han tar emot det. Vi ser på det på följande sätt: Finns det någon orättvisa eller oegentlighet? Eller finns det återigen illojal konkurrens? Jag sa till mina vänner, "studera det." Vi undersöker honom. Som borgmästare är jag inte intresserad av namn, personer. Deras intresse fortsätter, ser jag. Men jag är inte intresserad av det. (Genom att hänvisa till några mediegrupper) Deras intresse fortsätter till oss. Vi måste också lära många människor och många institutioner om moraliskt beteende. Eftersom landet måste se bra exempel. Vi kom inte till dessa myndigheter för att hata, inte för att hata. Vi är här för att leda en rättvis process. I den meningen fortsätter vi. Men om det fortfarande finns en orättvis tävling, har jag instruerat, 'Analysera detta. Jag sa: "Se på det ögat." Men om någon förtjänar det i slutet av dagen, då kommer han att göra sitt jobb med strikt övervakning. Strikt tillsyn är inte hans. Detsamma gäller för alla.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar