IETT sätter ytterligare bussplaner för nyårsafton

iett satte ytterligare busstjänster till nyårsaftonen
iett satte ytterligare busstjänster till nyårsaftonen

IETT har avslutat sina förberedelser för en smidig nyårsafton för Istanbulites. Det kommer att finnas 22 ytterligare flyg med 00 fordon på 06 linjer mellan 00: 17-125: 672 på nyårsafton. 7 timmar om dygnet, sju dagar om året i tunnelbanelinjen placerades ytterligare tjänster för natten. Den 24 januari genomförs flygningarna enligt den flygplan som tillämpades på söndagen.


Ytterligare resor inklusive tunnelbuss placerades på centrala punkter i Istanbul för att invånarna i Istanbul ska nå sina hem bekvämt och säkert. Medborgare, detaljerad information om busslinjerna som kommer att göra ytterligare resor och tidtabellerna för linjerna "www.iett.istanbul”Från internetadressen eller” MOBİETT ulaşabil-applikationen.

Nattbusslinjer som ansluter 31 december 2019 till 1 januari 2020;

34G BEYLİKDÜZÜ-SÖĞÜTLÜÇEŞME (METROBUS)

15F BEYKOZ-KADIKÖY

11ÜS SULTANBEYLİ-ÜSKÜDAR

130A TUZLA-KADIKOY

40 RUMELİFENERİ-TAKSİM

25G GULTAKSİM

17 PENDİK-KADIKÖY

19S YENIDOGAN / SARIGAZI-KADIKOY

E-10 S.GÖKÇEN AIRPORT-KADIKÖY

222 PENDİK-KADIKÖY

12A KADIKOY-USKUDAR

122C TEPEÜSTÜ-MECİDİYEKÖY

129T BOSTANCI-TAKSIM

76D BAHÇEŞEHİR-TAKSİM

89C BASAKSEHIR-TAKSIM

55T GAZİOSMANPAŞA-TAKSİM

121A BEYKOZ-MECIDIYEKOYJärnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar