IETT-fordon redo för vintern

iett verktyg redo kort
iett verktyg redo kort

Totalt 6 tusen 154 fordon anslutna till IETT var utrustade med vinterdäck som överensstämmer med bestämmelserna. Sprinklers kontrollerades och frostskyddsmedel tillsattes torkarvattnet. Värmesystem i fordon omarbetades. Veckarna och tätningarna i de hopfällbara systemen kontrollerades en efter en ... IETT-fordon är nu redo för vinter.

I början av vintersäsongen i december började kravet på snödäck i kommersiella fordon. İETT, Bus Inc. och 6 tusen 154 fordon anslutna till de privata allmänna bussföretagen förbereddes för vintern. Åtgärderna som ska vidtas mot eventuellt snöfall genomförs i samordning med Istanbul Metropolitan Municipality och AKOM. AKOM anfaller för att svara på de snabba problem som utvecklas fortsätter med 7 timmar 24 behörig personal på dagen.

Vilka distrikt och stadsdelar som har haft problem under de senaste åren, bestämdes linjer, rutter, gator och gator som kan påverkas av snöfall. För dessa punkter där saltningsprioriteten har fastställts har leveransen av saltpåsar till plattformarna påbörjats.

SNÖÖVERVAKARE VARA PÅ BEGINNINGEN

När det gäller en meteorologisk snövarning planerades att de speciellt utsedda snöövervakarna började arbeta på 03.00 på natten. Dessa observatörer kommer att samarbeta med AKOM för att identifiera platser där akut saltning behövs innan bussar avgår och för att undvika eventuell driftstopp.

Metrobus med många upp- och nedgångar av snöfallsåtgärderna togs för att förhindra den negativa påverkan. I detta sammanhang kommer 3 snöskovelapparat att installeras i nödläget. Arbeten som ska utföras med 21 snöplog och 3 lösningsfordon på Metrobus-rutten kommer att utföras av İBB Vägunderhåll och reparationsdirektorat och İETT. Saltförstärkningsstationer skapades vid 44-punkten längs 7-stoppade Metrobus-linjen. För att förhindra att passagerarna påverkas av is i över- och undergångarna skickades saltpåsar till Metrobusstationer för att användas vid behov.

Dessutom planerades ytterligare flygningar av Fleet Management Center för att möta resekraven från huvudpärlarna som kan öka under de intensiva vinterförhållandena.

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar