High Speed ​​Train 300 körsträcka kommer att nå hastighet

höghastighetståg når inte körsträcka
höghastighetståg når inte körsträcka

High Speed ​​Train 300 körsträcka når hastighet; en av Turkiets höghastighetståg kan nå en maximal hastighet tyst genom ingången till huvudstaden Ankara förra veckan. Tyska Siemens-tillverkade tåg som kan nå hastighet på 300 kilometer kommer inte att kunna snabba 300 kilometer. Enligt experter är orsaken bristen på underhåll, reparation och inspektion på skenorna på grund av bristen på personal. Fackliga tjänstemän uppgav att 300 kilometerlinjen bara är i Konya. Hög hastighet kan inte göras på rutten från Istanbul till Eskişehir.

SözcüEnligt nyheterna om Ugur Enç; Ilk Den första uppsättningen av höghastighetståg beställd av TCDD: s generaldirektorat nådde Ankara förra veckan. Höghastighetståg, av vilka några levererades av inhemska tillverkare, tillverkades i Tyskland. I 12 tågsätt som ska levereras till Turkiet och tillgängliga på höghastighetståg linje SözcüYunus Yener, ordförande för TMMOB Chamber of Mechanical Engineers, betonar att tågen som kommer från Tyskland är av god kvalitet och att det inte finns några problem med tågen.

"HASTIGHET KAN INTE KOMFORTABLE"

Yener sa: ”Vi vet att dessa tåg inte är ett problem. Det här är 350 km / h hastighetståguppsättningar. Men vår Konya-linje 300 är en linje enligt hastigheten på km / h. De andra linjerna är 250 km. Av säkerhetsskäl kan 250 km / h-hastigheten också uppnås på dessa 300 km-linjer och tågsatsen går inte av vägen. Det finns dock ett värde för passagerarnas komfort. Denna komfortacceleration kan till exempel ges genom att passageraren kan dricka te utan att hälla från koppen. Därför, enligt komfortaccelerationen, kör höghastighetståg med 250 km / h. ”

NATIONELLT OCH Infödda

SözcüHüseyin Kaya, generalsekreterare för järnvägshandeln, kritiserade köpet av dessa tåg från Tyskland. The Rock ", Turkiet Wagon Industry Co. Han hade arbetat för den nationella eltågproduktionen ett tag. 160 var ett tåg som går mil. Därefter gjordes olika förändringar för att öka hastigheten på tåget till 225 kilometer. I 2020 tillkännagavs att den kommer att ligga på rälsen. Vi vet inte varför detta tåg inte förväntades vara beredd. Hazırlan

LINJER NY, PERSONAL MISSAR

Turkiet Wagon Industry Corporation (TÜVASAŞ) installeras i Sakarya Järnvägar Workers' Union, som tjänstgjorde som grenspresident Cemal Yaman SözcüHan gjorde utvärderingar om tågprojekt och höghastighetståglinje. Yaman sa att hög hastighet inte kunde göras på rutten mellan Istanbul och Eskisehir. Yaman hävdar att köp av 300-snabbtåg från Tyskland är onödigt.

Yaman sa: Efter Eskişehir är 250 ett effektivt arbete med kilometerhastighet. Av denna anledning är tåg som är kapabla med 300-350 kilometer hastighet onödiga i detta skede. Vi producerar vårt inhemska och nationella tåg med EMU-projekt i Sakarya. Han kommer på banorna nästa år. 225 kan snabba miles. Istället för att beställa från Tyskland kunde vi få bättre resultat och accelerera om vi fokuserade på vår egen produktion.

Shinkansen ALFA X
Shinkansen ALFA X

Enligt nyheter från CNN testar Japan för närvarande det snabbaste tåget i världen. Testkörningen för Shinkansen ALFA-X-tåget förväntas pågå i tre år. Tåget kan nå 400 körsträcka.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar