Gebze 7 Parkeringshus asfaltbeläggning i flera våningar startade

asfaltbeläggningen har börjat på parkeringsgolv i gebze-våningar
asfaltbeläggningen har börjat på parkeringsgolv i gebze-våningar

Asfaltbeläggningen har startat för Gebze 7 Storey Parkeringsgolv; Kocaeli Metropolitan Municipality fortsätter att arbeta feberfullt för att erbjuda 7-våningen parkeringsplats till en av de mest trafikerade gatorna i Gebze.

Byggandet av parkeringen i Gebze Kizilay Street, som utförs av Direktoratet för byggkontroll, kommer att ha en total yta på 14 tusen 890 kvadratmeter. Asfalt läggs på de inre vägarna på parkeringsplatsen där arbeten fortsatte på alla våningar. Grov konstruktion av parkeringen, som fortsätter att arbeta på bottenvåningen hos Metropolitan-lagen, slutförde en stor del av den yttre färgen.

497 CAN CAR PARK

Om det finns ett trafikproblem i Kocaeli och är intresserad av storstadskommunen som gör det nödvändiga arbetet, fortsätter parkeringsområden i problemet att lösa problemen genom att parkera. Inom detta område byggs 7-vånings parkeringsplats, 3 källargolv, bottenvåning och 3 normala golv i Gebze distriktscentrum. Strukturen kommer att byggas som 497 fordonskapacitet. Tack vare sensorerna på parkeringsplatserna kommer det dessutom att vara möjligt att se vilka utrymmen som finns i ingången till parkeringsplatsen.

Golvarna kommer att tas till lyft

7 / 24 parkeringsplats som kan styras av kameror och säkerhetssystem, och 630 800 kg kapacitet kommer att gå ut till de två lyft golv. Dessutom har en ny generation av LED-belysning i en parkeringsplats, brandlarmssystem, brandlarm, åskskyddssystem (åskledare) och kommer att användas i elektrisk utrustning såsom generatorsystemet driftstopp.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar