Gaziantep Lufttransport Svårigheter passar inte staden

gaziantep lufttransporter problem i staden passar inte
gaziantep lufttransporter problem i staden passar inte

Gaziantep handelskammarens ordförande Tuncay Yildirim Gaziantep lufttransportproblem i en stad som Gaziantep, och sade att det inte passar, bjöd myndigheterna att vidta åtgärder för att lösa.


I ett skriftligt uttalande av president Yildirim uttryckas på följande sätt: "Turkiets ekonomi är en av de ledande städerna i Veterans stad. När turismmobilitet, universitetsbefolkning och potential för hälsoturism beaktas under de senaste åren är flygtransporter en förlust av både pengar och rykte för vår stad.

Att minska antalet resor på sommaren och avbryta resor under de minsta ogynnsamma väderförhållandena på vintern passar inte vårt land, som har den största flygplatsen i världen, eller vår stad, som är en av de populäraste produktionscentra i världen. Denna situation, som vi uttryckt med tiden, har nått det sista steget. Myndigheterna är nu skyldiga att ta initiativ till att tillhandahålla den tekniska utrustning som behövs av Gaziantep Airport.

Medan det inte finns någon avbokning av resan i Şanlıurfa, vår närliggande stad, som exporterar under många lager i vår stad, kan vi inte acceptera att CAT II-ILS-systemet inte har installerats på flygplatsen i en stad med hjärtat av handel och hög potential inom turism.

Att minska antalet resor på Gaziantep flygplats på sommaren och otillräcklig teknisk utrustning på vintern blev oacceptabelt. Vi kräver att problemet ska lösas omedelbart så att vår stad inte förlorar mer pengar och rykte.


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar