Gratis transport till 1 miljoner passagerare på järnvägar

Gratis transport till 1 miljoner passagerare på järnvägar
orange bordstillämpning på stationer och stationer startar idag

Transport och infrastrukturminister M. Cahit Turhan, tillgänglighet av persontrafiken i Turkiet, uttrycker fortsatt i varje skede av transport av projektets genomförande, "omfattningen av projektet, är transport en av de mest grundläggande rättigheter och behov av de mest bekväma och enklaste sättet att möta och mer med allmänheten För att integrera kommer vi att lansera Orange Table-applikationen i 2 december. ”

Turhan, ministeriet, det arbete som utförts för att underlätta livet för människor med funktionsnedsättningar.

Genomförs under överinseende av ministeriet "Tillgänglighet Project av passageraruppgifter Transporttjänster i Turkiet" som det fortsatta genomförandet av alla transportsätt uttryck Turhan, sade att en av barriärfria transporter för att sätta in en ansökan.

Turhan uppgav att Orange Table-applikationen kommer att tas i bruk i 2 december för att möta de mest grundläggande rättigheterna och behoven för funktionshindrade på det bekvämaste, enkla sättet och för att integrera mer med samhället. och då skulle hjälp vara systematisk, sade han.

“Orange bord implementeras på 13-stationen”

Turhan uppgav att de passagerare som vill dra nytta av denna ansökan kommer att klicka på länken på biljettförsäljningsskärmen och fylla i "Formulär för assistansbegäran" och vidarebefordra sina assistansbegäranden.

”Passagerare som begär assistans via internetadressen kommer att få hjälp av personalen vid servicestationen Orange Table under sina resor. I denna process kommer den relevanta passageraren, tillsammans med personalen att resa till sätet och ankomststationen till stationen igen med hjälp av personalen, att levereras till utgången. Du är inte ensam i dina tågresor. Orange Table-applikationen, som implementerades av TCDD och TCDD: s generaldirektorat för transport med uppdraget från Önce Human First misyon, implementeras med 13-personal på 53-stationen / stationen där höghastighetståg stoppar i första hand. ”

“Fri tillgång till 1 miljoner funktionshindrade passagerare i år”

Ankara, Eryaman, Eskisehir, Konya, Pendik, Sogutlucesme, Halkalı, Izmit, Polatli, Bozuyuk, Bilecik, Arifiye, Gebze stationer kommer att få tjänsten Orange Table, Turhan, YHT'ler har också alla typer av faciliteter för komfort och komfort för funktionshindrade passagerare.

Att uttrycka att det finns speciella platser reserverade för funktionshindrade passagerare i YHT-apparaterna, det finns toaletter för funktionshindrade och funktionshindrade ramper för landning och ombordstigning, säger Turhan, çalış Arbetet fortsätter att göra den befintliga fordonsflottan och nya fordon tillgängliga för funktionshindrade passagerare. För att kommunicera med hörselskadade passagerare fick 20-personal utbildning i teckenspråk på 76-arbetsplatsen och 208-personalen i främsta delen av PR-utbildningar utbildades i kommunikation med funktionshindrade passagerare. ”

Turhan betonade också att funktionshindrade assistenter är anställda i Call Center numret 444 82 33, och att det finns möjlighet för videosamtal via Call Center.

Påminnande om att passageraren med funktionshinder endast är 40, kan han resa gratis med funktionshinder 50 och högre, och att han och hans följeslagare är gratis.

Posta Synskadade portofritt ”

Turhan, Världsförbundet för utveckling av funktionshindrade och vänner till huvudkontoret fram till slutet av detta år, det nuvarande APS Courier, Postal Cargo och Cargo Transport Agreement, sade han.

Turkiet till behövande i den allmänna rullstol, som sladdlösa verktyg skickade pekar Turhan de APS i 0-30 kilogram område Courier / Mail Shipping debiteras 16 pounds, medan 30 kilogram ovanför lasten berättade så 30 rabatter gäller.

PTT AŞ erbjuds kunder av vissa PTTMatiklerin-tangentbord som är lämpliga för användning av synskadade tangentbord som uppmärksammar Turhan, PTTMatiklerin-insättnings-, uttagnings- och kvitto-mottagningsenheter för användning av persiennen för användning av synskadade enhetsnamn skrivs.

Yüzde 25 procent rabatt på kabeltjänster ”

om 3 miljoner hörselskadade att dra nytta av effektivare e-förvaltning gatewaytjänster i Turkiet i syfte att "e-Government inga hinder" projekt Turhan betonade den insikten, över webben i 2015 (www.turkiye.gov.t är), mobiltelefoner under det senaste året (Android, iOS), rapporterade centrum för hörselskadade medborgare att tjänsten började tillhandahållas.

Med projektet, förfrågningar, förslag och klagomål från hörselskadade medborgare angående e-Government Gate direkt till företrädarna för medborgarna genom att förmedla missförstånd och tidsförlust på grund av kommunikation som uttryckte Turhan, ”På detta sätt syftar det till att förbättra våra hörselskadas livskvalitet. Vårt barriärfria kommunikationscenter är öppet under 08.00-18.00 timmar, utom helger och helgdagar. Glöm inte lösenordet, i socialförsäkringsinstitutionens tjänster, glömmer inte lösenordet, Revenue Administration Skuldförfrågan, justitieministeriet brottsregister och samtal om förfrågningar om domstolsfall. Kul sa han.

Turhan uppgav att 25-rabatt tillämpas i alla tullar och kampanjer i kabeltjänster för funktionshindrade kunder, och tilllade att alla 5126 ”oblockerade kommunikationslinjer ger kundfrågor gratis via SMS.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar