Förväntningarna i Vangölü Express Adventure är bra!

förväntningar i vangolu express-äventyret
förväntningar i vangolu express-äventyret

Vangölü Express-äventyret, som startade i januari föregående år, fortsatte oavbrutet hela året. Van, som är äventyrets slutpunkt, har blivit en stoppplats för resenärer med sin historia, skönhet och natur. Interrail som gått samman för att lansera en grupp ungdomar har ökat över tiden Turkiet laget och har blivit känd över hela Turkiet. Efter Eastern Express kom de unga människorna som flockade till Vangölü Express till Van och flockade under året.

Şehrivan NewspaperEnligt nyheterna från Meral Yildiz; Vangölü Express-äventyret, som startade i januari föregående år, fortsatte oavbrutet hela året. Skåpbilen, som är äventyrets sista punkt, blev resenärernas mest besökta punkt med dess historia och skönhet och natur. Interrail som gått samman för att lansera en grupp ungdomar har ökat över tiden Turkiet laget och har blivit känd över hela Turkiet. Efter Eastern Express kom de unga människorna som flockade till Vangölü Express till Van och flockade under året. Slutligen hölls det senaste året i Van i Turkiet i september Gezginfest runt om i världen och hundratusentals olika punkter av naturen och resor entusiaster ungdomar kom till Van. Med ankomsten av vintersäsongen vill Vanls att Vangölü Express ska bli turismpelaren igen. Det betonas att Van kommer att vara favoritstaden inom vinterturism med det ökande intresset för Vangölü Express.

2017 är den nya favoriten bland uttryck som upptäcktes i Lake Van Express, resan startade i huvudstaden Tatvan'a-äventyret som har varit i fokus för resenärer under året under olika säsonger. Kanske vägen till ditt land, kanske nya platser att utforska, kanske nyfikenheten till öst eller bara att resa. Van Lake Express erbjuder resenärer en saga resa. Oavsett om du ligger ner eller sitter, kan du titta på fåren som betar i bergen och höra deras röster, vakna upp till soluppgången och titta på den ständigt föränderliga naturen när du smutar på ditt kaffe. Anatolia är en magnifik resa som passerar framför dina ögon som ett fotoalbum. Vangölü Express, som är dagordningen under 2017-året, föredras mer särskilt under vintermånaderna. Vangölü Express, som ger passagerarna oförglömliga stunder med sin magnifika utsikt, kommer att fortsätta välkomna turister i år. Särskilt vill Vanlı-turistister ha ett flöde av turister till Van med Vangölü Express istället för iranerna vars antal minskar på vintern. Van turist turism med öppningen av vintersäsongen bör göras för att göra Van igen till en favoritstad, sade han.

TUNÇDEMİR: Vi behöver detta, särskilt i de döda månaderna

Han talade med den aktuella tidningen, turismturisten Abdullah Tunçdemir, 2 lanserade Vangölü Express för år sedan, kom på dagordningen igen för att göra ett försök att skapa en ny spänning till Van, tillade han. 2 år sedan av en grupp unga människor som blev en nuvarande Vangölü Express Van läggs till spänningen i Tunçdemir sade, särskilt under vintersäsongen ökade intresset för tåget sa. Ç För att tillbringa vintern behöver vi Vangölü Express. Vi måste föra Vangölü Express till dagordningen som Eastern Express genom att kontinuerligt öka antalet vagnar. Vi behöver det, särskilt under de döda månaderna. Vi behöver mycket Vangölü Express för att kunna leva i vinterturismen

“VAN LAKE EXPRESS HITS THE REGION”

Beyaz Van Lake express är en av sin qua non för Van turism för oss. Till och med närvaron av hans namn gör intryck. Rutterna som han hade passerat från Ankara tills han kom till Van, särskilt på vintern; Det faktum att det passerar genom Keban, Elazığ, Bingöl och Muş erbjuder utsikt över vykort. Det är scenen för en resa som är full och full. Vårt huvudmål är naturligtvis att introducera skönheterna i Van, men tills det tåget lämnar Ankara och når Tatvan, är det scenen för många skönheter i många städer. Utöver dessa introduceras bilderna här mer och når fler människor genom interaktion mellan människor via deras sociala mediekonton

”Antalet gånger bör öka och viktigheten att det förtjänar HAK

Beyaz konstaterade att tillgängligheten är den viktigaste faktorn för turismen menade att antalet flygningar till Lake Van Express borde ökas. antalet flygningar bör ökas, antalet vagnar bör ökas och marknadsföras. Med tanke på att flygplanen är dyra är tåget faktiskt ett mycket billigt och bra alternativ. Att använda detta är naturligtvis inte två dagar i veckan för oss. Den största faktorn i turismen är tillgängligheten. Platsen kan vara väldigt trevlig men om du inte kan komma dit har det inget värde och mening. Tillgänglighet är viktigt. Speciellt på vintern är det en minskning i flygningar. Ibland kan till och med flygplan avbrytas på grund av ogynnsamma väderförhållanden i provinserna i regionen. Därför är tåget ett transportmedel och turism. Detta bör utvärderas på detta sätt och nödvändiga arrangemang bör göras i antalet flygningar och dagar. L tillade han.

25 HOUR DOURNEY

I likhet med andra uttryck har Van Lake Express fyra typer av vagnar, Pulman, täckta kojer, säng och middag. Pulman-vagnar är utformade som enkelstolar på ena sidan och dubbelsäten på den andra som intercitybussar. Du kan ta ditt husdjur med dig genom att betala halva priset på en biljett på Pulman, som är det enda avsnittet där husdjur accepteras. Dessa vagnar används vanligtvis för kortare avstånd eftersom det tar ungefär 25 timmar mellan Ankara och Bitlis. För denna del betalas 2018 per person för 47 år.

MÖJLIGHET ATT titta på utsikten

Tågens mest bekväma vagn är den sovande vagnen. Tågets mest bekväma vagn, som har både en dubbelsäng och ett enkelsäng. Eftersom vagnen är den mest föredragna vagnen, inklusive minikyl, sockelbord och diskbänk, måste de som vill resa i denna vagn köpa sina biljetter i förväg. Perfekt för par, och bilen erbjuder dig en lugn resa. I två-personfacket måste en person betala 2018-lira för året 75 och för en-personfacket måste du betala 91-lira. Och vilken typ av vagn du bara kan tillbringa en del av din resa med; Dining Car. När du blir hungrig kan du besöka vagnen för snacks, drycker, måltider. Middagsvagnen, som är ett bra alternativ för långa resor, består av bord med 4-sittplatser. Och eftersom det inte är i rumstypen erbjuder det en rymlig miljö och du kan enkelt se utsikten från fönstren.

VAN LAKE EXPRESS STATIONS

Resans första station är Ankara, men på grund av de pågående järnvägsförbättringsarbetena tas tåget från Irmak station, som ligger en timme bort från Ankara. Du kan gå hit själv om du vill, du kan nå Irmak med tjänsterna som avgår till 1. Eftersom tågets avgångstid är under dagen kan du börja titta på landskapet så snart du kommer på tåget. Det är en bra idé att sova och koppla av på natten eftersom du inte har chansen att titta på landskapet på natten och du bör ha en god natts sömn för att titta på morgonen och soluppgången. Dessutom, när du går av tåget för att utforska distriktet kommer du i ditt bästa intresse att vara kraftfull.

VANGOLU EXPRESS GÅR TILL VACKRA BORGAR

Ankara, Irmak, Yahşihan, Kırıkkale, Bişıh, Çerikli, Sekili, Yerköy, Caferli, Şefaatli, Sarıkent, Karasenir, Kanlıca, Güliz, Yenifakılı, Yenifakılı, Himmetdede, Boğazköprü Tjock, Struktur, Sivas, Taslidere, Bostankaya, Yenikangal, Cetinkaya, Demiriz, Akcamagara, Akgedik, Hekimhan, Malatya, Battalgazi, Eufrates, Kussarayi, Pinarli, Baskil, Kindness, Yolcati, Elazig, Yurt, Caglar, Bey, Murat, Murat Ekerek, Suveren, Young, Crane, Nurik, Solhan, Kale, Mus, Hotaksu, Rahova och Tatvan.

Resa 25 TIMMAR

För 10-15 år sedan var dessa tåg obekväma och oerhört trånga, passagerare led formellt. Eftersom det inte fanns någon belastningsbegränsning på tåget, valde människor tågresan vid den tiden och materialen som transporterades med överbelastningen gav dålig lukt på tåget. Numera används dessa tåg för nöje och är mycket bekväma. Att resa med tåg med Doğu Ekspres gjorde förändrad komfort känd i denna mening. Om din biljett och alla förberedelser är klar väntar 25 dig på en timmes lång resa. På denna långvariga resa kan du mata dig själv när du blir hungrig genom att äta vagnar. Kars populär igen med unga människor som reser på denna resa, som för närvarande organiseras i Turkiet och runt om i världen som skall göras till Van med beredningen av ungdomar.

60 GÅR TILL STATION, SENASTE STOPP!

Tåget avgår från Ankara på tisdagar och söndagar och passerar genom 60-stationen: Irmak, Yahşihan, Kırıkkale, Bişıh, Çerikli, Sekili, Yerköy, Caferli, Şefaatli, Sarıkent, Karasenir, Kanlıca, Yenifakılı, Himmetdede. Bogazkopru, Kayseri, Sarioglan, Karaozu, Yenicubuk, Ihsanli, Sarkisla, Hanli, Gozmen, Bedirli, Tjock, Struktur, Sivas, Taslidere, Bostankaya, Yenikangal, Cetinkaya, Demiriz, Akcamagara, Akgedik, Hekimhan, Kai, Malat, Vår, Baskil, Medkänsla, Yolçatı. Elazig, Yurt, Caglar, Muratbagi, Palu, Beyhan, Ekerek, Suveren, Genc, ​​Pike, Nurik, Solhan, Kale, Mus, Hotaksu, Rahova och Tatvan. Tror inte att Van Lake Express har lurats och gick hela vägen till Van för resan slutar i Tatvan-distriktet i Bitlis. Tatvan slutar period sista vagnen transporterar passagerare, men mest omtalade problem med Turkiets största färja godsvagnar, eller 20 kan passera per buss i Van.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar