Första bilder av ny höghastighetstågsdelning delad

första bilder av nya höghastighetstågsdelningar delade
första bilder av nya höghastighetstågsdelningar delade

Det nya High Speed ​​Train (YHT) som produceras av den tyska jätten Siemens för TCDD presenteras. YHT, som kan gå med 300 kilometer i timmen, syftar till att ge passagerarna en mer bekväm och rolig upplevelse.

I 2018 tecknade TCDD ett 12 miljoner euro-avtal med Siemens, Europas största teknikföretag, för produktion av 340 High Speed ​​Train (YHT), vars första nyligen levererades. Den nya YHT, som har tagits till High Speed ​​Train Maintenance Center i Etimesgut, kommer att tas i bruk i 2020 efter testen som ska utföras.

Ny höghastighetståguppsättning
Ny höghastighetståguppsättning

TCDD utökar sitt High Speed ​​Train-nätverk och vill vara en av de ledande transporttjänsterna i Europa inom detta område. Organisationen, som redan har 19 YHT-uppsättningen, kommer att öka detta antal till 31 med de nya uppsättningarna från den tyska jätten Siemens.

Ny höghastighetståguppsättning
Ny höghastighetståguppsättning

Enligt Habertürk kommer den nya YHT med många innovationer. Myndigheter, mot bakgrund av feedback från passagerare i cafeteria avsnittet av antalet säten och bord 16'dan 36'ya passerade. Dessutom har antalet uttag i vagnarna ökat för att passagerarna lättare kan ladda sina telefoner och bärbara datorer. Dessutom har varje bil en speciell tvåsitsdel för funktionshindrade passagerare.

Ny höghastighetståguppsättning
Ny höghastighetståguppsättning

Idag har TCDD, som tillhandahåller höghastighetståg mellan linjerna Ankara-Eskişehir, Ankara-Konya, Eskişehir-Konya, Eskişehir-Istanbul och Konya-Istanbul, hittills varit värd cirka 53 miljoner passagerare. De nya YHT: erna som produceras av Siemens vid sina anläggningar i Düsseldorf, Tyskland, planeras till tjänst från februari 2020. Höghastighets tåguppsättningar som heter Valero kommer att kunna nå 300 kilometer i timmen. (Webtekno)

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar