Kommunikationsutbildning för förare-funktionshindrade för förare i kollektivtrafik i Kocaeli

förarutbildning för funktionshindrade
förarutbildning för funktionshindrade

Förare-funktionshindrad kommunikationsutbildning för förare i kollektivtrafik i Kocaeli; Transport av ParkPark och andra lokaltrafikförare i Kocaeli Metropolitan Municipality fortsätter att öka medvetenheten om personalen. Inom detta räckvidd gavs utbildning av P Driver-Disabled Passenger Communication Ulaşım till TransportationPark-förare och förare för kollektivtrafik.

KÖRANDEKOMMUNIKATION FÖR KÖRRANDE AVaktiverad

Kocaeli Metropolitan Municipality Department of Transportation and Traffic Management Public Transportation Branch Directorate Training Unit TransportationPark fortsätter att utbilda förare och förare för kollektivtrafikmedvetenhet. För detta ändamål fick förare utbildning för att lära känna personer med funktionsnedsättningar och för att kommunicera utan funktionshinder. Erkan Aydemir, utbildningseksperten, gav utbildningen "Driver-Disabled Passenger Communication" som hölls vid Civil Society Center.

Syftet medvetenhet i utbildningen

Sürücü utbildning för förarehandikappad passagerarkommunikation, som presenterades för att förbättra förhållandena mellan förare och passagerare på ett positivt sätt och för att skapa medvetenhet, fortsatte under en hel dag. Utbildningen kommer att tillhandahållas i grupper av 30 personer och kommer att ges till alla förare i hela staden. I träningarna, där alla typer av teknisk information tillhandahölls, diskuterades också frågor som rör behandling av funktionshindrade passagerare. Det syftar till att förarna ska uppträda mot funktionshindrade och öka medvetenheten för funktionshindrade.

UTBILDNINGAR

I utbildningen för förarehandikappad passagerarkommunikation förklaras ämnen som funktionshinder, typer av funktionshinder och obehindrad kommunikation med funktionshindrade. Utbildningen erbjuder också lösningar för de problem som människor med funktionsnedsättningar i allmänhet och kollektivtrafik upplever. TransportPark- och kollektivtrafikförare informeras om förarens funktionshindrade passagerarkommunikation samt yrkesnormer och etik, utbildning i kollektivtrafik och trafiklagstiftning, förarens beteende och psykologi, säker och ekonomisk körteknik, första hjälpen och arbetssjukdomar.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar