Förarens uppmärksamhet ..! Anadolu Motorway 5-20 stängs i december

förarens uppmärksamhet kommer att stängas på anatoliens motorväg
förarens uppmärksamhet kommer att stängas på anatoliens motorväg

Förarens uppmärksamhet ..! Anatolian Motorway 5-20 stängs i december; Izmit East Junction-Adapazari Junction-delen av motorvägen Anatolian mot Ankara kommer att vara stängd för transport under 5-20 timmar i december på grund av reparations- och renoveringsarbeten för överbyggnader.

Motorvägar 1. Regiondirektoratets pressmeddelande om förbättring av överbyggnad på motorvägar och anslutningsvägar mellan Gulf Junction och Gümüşova Junction;

Izmit East Junction (K73) - KKNo: O-469 / 181) ) (KKNo: O-000 / 14) (Södra vägen km: 4 + 16-16 + 4) byggnadsreparations- och renoveringsarbeten pågår.

I de pågående arbetena var motorvägen O-4 (TEM) i riktning mot İzmit-Adapazarı helt stängd för trafik; Trafikflödet kommer att ledas från Izmit East Junction till D-100-vägen och efter D-100-vägen kommer Adapazarı-korsningen att återförenas till O-4 Highway.

Studier, väderförhållanden under lämpliga vetenskapsdagar; 05.12.2019 kommer att hållas på torsdag morgon mellan 08: 00 och 20.12.2019 fredag ​​kväll mellan 18: 00. (Arbeten kommer att utföras mellan 08: 00 och 18: 00 på morgonen och dagen. Motorvägen kommer att vara stängd för trafik från East Junction i riktning mot Ankara vid 08: 00 på morgonen vid 18.

Dessutom kommer trafikarrangemang att göras i enlighet därmed med beaktande av tentor och helgdagar.

Därför kommer alla nödvändiga säkerhetsåtgärder att vidtas under arbetet och trafikskyltar kommer att göras. Förarna måste noga följa trafikskyltar och markörer på vägen.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar