ESHOT-träning får fullständigt betyg från experter

ESHOT redo för nödläge
ESHOT redo för nödläge

ESHOT-träning får fullständigt betyg från experter; ESHOTs generaldirektorat Gediz Tunga underhållsanläggningar i jordbävningen och brandövningarna var spännande minuter.

Izmir Metropolitan Municipality ESHOTs generaldirektorat söker inte i enlighet med lagarna i akuta nödövningar efter actionscener. I Gediz tunga underhållsanläggning inträffade jordbävningen 6,3 med en följd av scenariot, och därför bröt en brand ut i det elektriska systemet i centrallageret. Personalen lämnade lagret utan panik, och märkte att lågorna växte genom antändning av brandfarligt material och ringde brandkåren. Å andra sidan gjorde den person som ansvarade för att släcka och evakuera eld in i lagret och släckrör det första ingripandet mot branden. Övningen fick full poäng från experter

Anställda samlade i det säkra området räknades och antalet saknades på grund av övningen. Arbetet har börjat för att hitta den saknade personalen. Efter den första interventionen från det medicinska teamet till den sårade personalen skickades personalen till sjukhuset med ambulans. Med hjälp av dessa övningar syftar ESHOTs generaldirektorat till att vara redo för eventuella nödsituationer.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar