ENKA bygger motorväg i Serbien med partner Bechtel

bechtel enka Storbritannien kommer att bygga motorvägen i serbien
bechtel enka Storbritannien kommer att bygga motorvägen i serbien

ENKA, tillsammans med sin joint venture-partner Bechtel, valdes ut av Republiken Serbiens regering för att genomföra utformningen och konstruktionen av Morava Corridor Motorway Project 10 kilometer, som kommer att ansluta Central Serbien till de paneuropeiska korridorerna 11 och 112.

Morava Corridor Motorway Project är utformat med 1 km / h-konstruktion från Pojate och A130 (nord-syd motorväg i centrala Serbien) och passerar genom Kruševac (fd industrikärnan i Jugoslavien) till Preljina i norra delen av čačak. 112 är en kilometerdelad motorväg med hastighet.

Projektet kommer att sträcka sig i öst-västlig riktning i floden dalen West Morava och ses som en leverantör av nya ekonomiska korridorer till industristaden Kruševac och internationella förbindelser med Bosnien, Montenegro och Makedonien.

Enligt villkoren för det undertecknade kontraktet kommer byggandet av motorvägen att börja under de första månaderna av 2020 och kommer att vara färdig under ett totalt 2.5 byggår, varvid varje del är mindre än 4 år.

Ett omfattande telekommunikationsnät planeras längs motorvägen för att förbättra tillgängligheten i regionen och för att tillhandahålla en digital korridor. Inom ramen för projektet, 10 ny korsning, många strukturer som korsar motorvägar, järnvägar och Morava River längs vägen, omfattande erosionsskyddsarbeten på grund av stora flodområden i West Morava River, översvämningsskyddsåtgärder, långa floder, vallar och en ny Byggandet av flodbotten kommer att ske.

Dessutom 78 bro, 24 övergång, 12 undergång, 20 miljoner m3 grävningsarbete, 17 miljoner m3 betong, 490.000 miljoner m3 undergrund, 1.7 miljoner ton asfalt och 3 km långt räcke.

ENKA och dess joint venture partner Bechtel, sedan år xnumx'l Albanien, Kroatien, Kosovo, Turkiet och framgångsrikt genomförde stora infrastrukturprojekt i regionen, däribland de stora motorvägarna i Rumänien. Tack vare detta partnerskap byggdes motorvägen 1990 kilometer från en bar med viktiga tekniska strukturer som tunnlar, broar och viadukter.

ENKA kommer att förverkliga detta viktiga infrastrukturprojekt tack vare sin överlägsna teknik-, konstruktions- och tillverkningskunskap som erhållits under sin 60-historia, såväl som dess överlägsna kvalitet, miljö, hälsa och säkerhetsstandarder.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar