Öppna Auto Market i Manisa Old Garage

en öppen bilmarknad kommer att etableras i det gamla garaget i Manisa
en öppen bilmarknad kommer att etableras i det gamla garaget i Manisa

Open Auto Market kommer att upprättas i Manisa Old Garage; Manisa Metropolitan Municipality dotterbolag MANULAŞ'dan uttalande, Old Garage på söndagar mellan 08.00-17.00 timmar kommer att upprättas auto marknaden sa.

I uttalandet från MANULAŞ om den öppna auto-marknaden som ska etableras i Eski Garaj kommer Manisa Old Garage Open Auto-marknaden med kapaciteten för 500-fordon att vara öppen mellan 08.00-17.00 timmar på söndagar. Det kommer inte att finnas någon ingångsavgift för bilar och nyttofordon under de första veckorna och en symbolsk avgift tas ut under de följande veckorna. Manisa Old Garage Open Auto Market MANULAŞ A.Ş., ett dotterbolag till Manisa Metropolitan Municipality. kommer att drivas av. ”

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar