EGO: s generaldirektör Alkaş träffade samarbetsmyndigheter för privat kollektivtrafik

ego generaldirektör alkas privat träffade samarbetsansvariga för kollektivtrafik
ego generaldirektör alkas privat träffade samarbetsansvariga för kollektivtrafik

EGO: s generaldirektör Nihat Alkaş, vice generaldirektör Fatih Eryilmaz träffade tjänstemän från kooperativet för privat kollektivtrafik från distrikten. Alkaş, i sitt anförande vid mötet, "Vår viktigaste uppgift, människorna i Ankara under de mest gynnsamma förhållandena, de mest bekväma, så snart som möjligt, den mest ekonomiska och hållbara transporten," sade han.

Callcenter och andra kommunikationskanaler, de flesta av förfrågningarna och klagomålen från byrån om att transporten härstammar från Alkas, särskilda tjänstemän inom allmänna kommunikationer för att följa servicetimmarna, trafikreglerna och särskilt be medborgarna att uppträda oförskämd.

Alkaş sa att de vill lösa problemen genom att komma tillsammans med alla intressenter och gå med på att de kommer att hitta den mest lämpliga modellen inom kollektivtrafiken tillsammans. Påpekar att lösningsorienterat och ömsesidigt idéutbyte är viktigt för att förstå socialkommunen, tilllade Alkaş att de kommer att hitta det bästa, det rätta och det vackraste tillsammans med denna förståelse.

Chefen för bussdepartementets avdelning Mustafa Geyikçi deltog också i mötet där krav från privata kollektivtrafikansvariga tjänstemän lyssnade på.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar