Global jättar på järnvägen kommer till Eskisehir

järnvägsjättar som kommer till Eskisehir
järnvägsjättar som kommer till Eskisehir

Global Giants of the Railway kommer till Eskişehir; Organiseras av Modem Fuarcılık med stöd av transport- och infrastrukturministeriet Rail Industry Show Järnvägsindustriens infrastruktur och teknikutställning kommer att sammanföra det totala antalet 500 miljarder euro omsättning järnvägsaktörer på den globala marknaden med de lokala industrin i Eskişehir.

Nedräkningen har påbörjats för Rail Industry Show, Railway Industry Infrastructure and Technologies Fair, som syftar till att samla representanter för den offentliga och privata sektorn för den internationella järnvägsindustrin. 14-16 organiseras med stöd av ministeriet för transport och infrastruktur i april 2020 med organisationen av moderna mässor. Eskişehir Governorship, TCDD Transportation Inc., Ankara Industrial Chamber; Eskişehir Chamber of Commerce, Eskişehir Chamber of Industry, Eskişehir OSB, TMMOB Chamber of Electrical Engineers Eskişehir Branch, DTD Railway Transport Association och Rail Systems Association är bland institutionerna som stöder evenemanget.

15 100 inhemska och utländska företag från landet, kommer 3 hållas med deltagande av mer än tusen besökare, kommer mässan vara basen för att skapa nya affärskontakter och utveckla befintliga relationer. Sektorns ledande aktörer med en global marknadsandel på 500 miljarder euro kommer att delta i mässan. Turkiet och världen av infrastruktur, överbyggnad, teknik, säkerhet, elektrifiering, signalering och IT-företag blir spårväg tillverkare samt Rail Industry Show i kommunikation.

Projekten kommer att möta finansiärer En dag före mässan kommer 13 att vara värd för en konferens med järnvägsinvesterare och projektägare i april. Projekt, finansieringsmodeller och källor kommer att diskuteras inom ramen för konferensen. Konferensen kommer att omfatta banker, fondförvaltare, lokala och utländska regeringsrepresentanter, lokala myndigheter, projektkonsulting, försäkringar och juridiska företag. Enligt begäran kommer också en-till-en-möten för samarbete att organiseras. Efter konferensen kommer ett separat seminarium att hållas samtidigt med mässan för att behandla specifika ämnen inom sektorn.

Tekniska, akademiska och industriella 4.0-ämnen kommer att diskuteras av experter under konferenserna som hålls under mässan. utveckling av järnvägar i Turkiet, bland de frågor som skall utvärderas och 2023 målet behöver göras, vara beredd för de kommuner som omfattas av en separat panel Subway investeringar.

Hemmabas Eskisehir

Eskişehir handelskammares ordförande Metin Güler uttalade att mässan är av stor betydelse för Eskişehir och sa: şüphesiz En av de viktigaste anledningarna till att vår kammare beslutade att investera i Eskişehir Fair Convention Center är järnvägsindustrin. Utvecklingsministeriet gav oss det största stödet för en anatolisk stad. Att bidra till lobbykraften för järnvägs-, luftfarts- och keramikkluster är ett av de viktigaste målen för mässaindustrin som bildas i Eskişehir. Den entreprenör som ledde vårt land till en modern industri och delbranscher, reglering av handel Eskişehir'deyken enda skärningspunkten mellan järnvägarna i Turkiet så naturligtvis vår region. "

Regionen är strategiskt viktig

Moris Revah, chef för moderna mässor, uppgav att de syftar till att göra ett bra jobb med järnvägsindustrins infrastruktur och teknologimässor. Revah sa, kapsamında Inom ramen för denna viktiga organisation kommer inte bara mässan utan också konferenser och olika evenemang att äga rum. Dagen innan mässan öppnas organiserar vi en mycket seriös konferens med experter inom järnvägsfinansiering. Finansiärer, som är i början av pengarna på järnvägar i global skala, kommer till vårt land. Dessa människor kommer att kunna kommunicera direkt med företagen efter konferensen. ”

Revah betonade att det viktigaste kriteriet för ett lands utveckling är järnvägsnätet och sade Revah: ”Järnvägssystemet lindrar inte bara vägtrafiken utan också en mer effektiv transportmodell. Du kan ladda maximalt 25 ton i en TIR, men det är bara möjligt att ladda 60 ton i en vagn. När 50-vagnen är på tåget är kontot uppenbart. Dessutom är järnvägstransport billigare än 60 till sjöss och 80 med väg. Dünya (Världen)

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar