Demirtaş har fått information om det pågående nationella tåget

viceminister undersökte demirtas som tillverkar nationellt tåg pågår
viceminister undersökte demirtas som tillverkar nationellt tåg pågår

Demirtaş har fått information om det pågående nationella tåget; Biträdande minister för miljö och stadsplanering minister en rad incidenter Sakaryay Mujahid Demirtas besök för samtal med Turkiet Wagon Industry Inc. (TÜVASAŞ) besökte.

Inom ramen för besöket omfattade TÜVASAŞ ordförande och generalchef Prof.Dr. Dr. İlhan Kocaarslan och hans team träffade viceminister Demirtaş TÜVASAŞ fortsatte produktionen av det nationella och nationella tåget fick information om. Senare delegation på fabriksområdet, är aluminium arbetsföra konventionella och höghastighets tågsätt behövs i Turkiet järnvägssektorn är tunnelbana och spårvagn som tillverkats med lokala och nationella anläggning spårfordon Aluminium Body som finns i produktion fabrik i undersökningen och ville ett tag chatt och bekvämligheter med Demirtas arbetare.

Därefter besökte Demirtaş insidan av det nationella tåget som fortsatte sin produktion och uttryckte sin tillfredsställelse med studierna och lämnade TÜVASAŞ.

Den här bildspelet kräver JavaScript.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar