Första beställningen för inhemska bilar TOGG

de tio bästa beställningarna för inhemska bilar
de tio bästa beställningarna för inhemska bilar

Premiärminister Recep Tayyip Erdogan, Turkiet har infört bilen. Turkiets Cars Initiative Group (TOGG) som den första förbeställa bilen som lanserades Turkiets president Erdogan, har meddelat att bilar som produceras i fabriken kommer att fastställas i Bursa Gemlik. President Erdoğan sa: ”De har lyckats blockera revolutionen, men jag hoppas att de inte kommer att kunna blockera vår tids bil. Men den här gången tillåter vi inte. ”


"Informatik Valley" Turkiet kommer att introducera bilen med den officiella invigningen av "Resan till Turkiet Automotive Innovation Initiative Group Meeting" program hölls med deltagande av premiärminister Recep Tayyip Erdogan. Förutom president Erdoğan, parlamentets talman Mustafa Şentop, vice ordförande Fuat Oktay, industri- och teknikminister Mustafa Varank, minister för försvarsminister Hulusi Akar, kultur- och turismminister Mehmet Nuri Ersoy, miljö- och urbaniseringsminister Murat Institution, utrikesminister Mevlüt Çavuşoğlu justitieminister Abdul Hamid Gul, Turkiets Automobile Enterprise Group Senior manager (CEO) Gürcan Karakas TOBB ordförande Rifat Hisarcıklıoğlu deltog också.

REVOLUTION AUTOMOBIL

"Turkiets Automobile Enterprise Group Innovation Resan till Meet" -programmet, talar om president Erdogan, revolutionerande bil av vistelsen på vägen eftersom det inte finns någon bensin, som vände projektet pertussis kampanjen noterar att Turkiet kommer att försöka göra samma sak för bilen ", men vi kommer inte att låta den här gången. De lyckades klippa fronten på revolutionens bil, men nu hoppas jag att de inte kan klippa framtidens bil framåt.

DEN STÖRSTE TEKNIKUTVECKLINGSCENTRET

Erdoğan förklarade att Bilişim-dalen är ett ställe att representera den nationella teknologirörelsen på nationell och internationell nivå och sade: ”Bilişim-dalen är vårt största tekniska utvecklingscenter i vårt land med sitt 3 kvadratmeter stängda avsnitt som är etablerat på ett område på 200 miljoner kvadratmeter. Vi har etablerat i syfte att flytta till andra delar av våra framgångar i försvarsindustrin, strävar vi efter att passa dalen i morgon med denna starka bas för Turkiet. "Han sa.

FÖR TILLVERKAS I BURSA GEMLIK

Erdogans IT Valley, öppen källkod plattform kommer också att uppmärksamma centrum "Det är på grund av alla dessa fördelar Informatik Valley, Turkiet bilprojekt gör hosting. Fabriken där vår bil kommer att tillverkas fysiskt kommer att vara i Bursa, hjärtat i denna industri. Vi har en stor plats i Gemlik som tillhör våra väpnade styrkor. Jag hoppas att vi kommer att fördela cirka 4 miljon kvadratmeter av detta område på cirka 1 miljoner kvadratmeter här. ”

GE FÖRSTA FÖRORDNING

President Erdoğan, som gav den första beställningen, sade: uz Vi tillverkar inte denna bil för våra egna behov. Vi bestämmer vår produktions- och exportstrategi i enlighet därmed. Vi vet att vårt land väntar otåligt. Förförsäljningsprocessen kan startas. Denna metod, som används i liknande projekt i världen, kan implementeras i vårt land. Ta emot Tayyip Erdogan som den första förbeställningen härifrån jag ger. ”

TEKNIKBAKGRUND

Erdogan, Turkiet Automobile teknik ansamling förklara projektet också bana väg för många andra sektorer, "kommer också tändare. Vi har inte lyxen att göra misstag. Det spelar ingen roll vem vi får stöd av, vem vi kör i den här studien efter att vi har fastställt reglerna. Antydningar om denna fråga är produkten av antingen okunnighet eller fientlighet eller själv-osäkerhet. ”

NOLLMISSIONER

Turkiets mest framstående matematik nuvarande inhemska bil av utbildade ingenjörer från institutioner modellering och Erdogans noterade att arbetet med uthållighetstester, "den mest rymliga interiören i sin klass volym, kommer vi att producera hoppas högsta prestanda och mest kostnadseffektiva verktyg. Vårt fordon förorenar aldrig miljön genom att arbeta med nollutsläpp. När vi startar massproduktion hoppas vi att vi kommer att ha Europas första och enda icke-klassiska, naturligt elektriska SUV-modell. ”

NATIONAL TECHNOLOGY

Industri och teknik minister Varank "Turkiets entreprenörer, ingenjörer, programmerare kunna uppnå vad vi utgrävningar oss in i huvudet på dem som utövar omfattas embargo. Vi vill göra vårt land till ett av de länder som producerar och riktar högteknologi inom alla områden. Vår strategi för industri och teknik från 2023, som vi har utarbetat i andan av National Technology Move, är en del av vår vision.

Turkiets största TECHNOPARKS av

Ministern säger att Turkiets största Technopark vid öppnandet av IT Valley Varank "Turkiets Automobile Enterprise Group på informatik Valley värdar kommer att vara pionjär inom lokala och nationella teknik. Intressenterna i detta centrum kommer att skapa en stark synergi. Här kommer vi att säkerställa uppkomsten av turkiska initiativ uppmätta i miljarder dollar. ”

TIPS AV INFORMATIKENS VALLEY

Varank, IT Valley, notera att Turkiet kommer att stärka sin position i 21-talet, "Vecihi Hürkuş de har för avsikt att försöka bana väg för Turkiet namn som Nuri Demirag. Modiga steg togs, till exempel den revolutionära bilen. Men eftersom det inte fanns någon politisk vilja att omfamna och uppmuntra dessa verk, var sådana anmärkningsvärda ansträngningar kvar. I flera år har denna nation, "Du kan inte, du kan inte lyckas" envis, "Vi gör det bästa" vi har kommit till de dagar vi kallar.

TURKIET Bil-

Den här bilen, med alla de immateriella och industriella rättigheter, förklarade ministern att beslutet av hans bil i Turkiet Varank engineering, "varje krona tjänade från den här bilen är Turkiets vinning. Denna stolt, 82 miljoner av våra medborgare, är stolthet Turkiet. Turkiets bilar är inte bara en bil tillverkningsprojekt. Turkiet är ett gyllene tillfälle att fånga upp nya rörelser. ", Säger han.

KONKURRENS MED GLOBAL MARKNAD

Varank, och noterar att Turkiet kommer att konkurrera med bilen varumärke på den globala marknaden uppstår "framtiden för sektorn 'Vi är där.' Ring. Detta projekt leder också till att billeverantörsindustrin uppdaterar sig mot ny teknik. Därför kommer vi att öka vår exportkapacitet och sysselsättningsvolym på 32 miljarder dollar i fordonssektorn

LADDANDE INFRASTRUKTUR

Minister Varank uttalade att arbetena redan har börjat etablera lämplig laddinfrastruktur för de fordon som ska utvecklas, bestämma användningsområden och utforma lagar.

ETT DRÖM FÖR 60 ÅR

Turkiets 60-åriga dröm om Varank anger det faktum att utbudet av ledarskap som president Erdogan tacksamhet att återvända, "Turkiet Chambers och börserna Association, Initiative grupp vår modiga en, VD vi skulle vilja gratulera hela teamet leds. Jag vill uttrycka min tacksamhet till alla våra ministerier, särskilt ministerierna för finansministeriet, finansförvaltningen och transporten.

SPELREGLER ÄNDRAS

Turkiets Automobile Enterprise Group Top Executive (VD) Gürcan King notera att spelreglerna förändrats, konstaterade att starta vid rätt tidpunkt. Två viktiga mål som slående King "Intellectual Fastigheten ägs av Turkiet avslöja ett globalt varumärke 100 procent, och för det andra vill vi skapa kärnan i Turkiets rörlighet ekosystem." Han sa.

Karakaş påpekade att de undersökte 18 företag innan de startade detta projekt och sa: ”Vi utarbetade en omfattande plan på 15 år. Vi har byggt ett kompetent team. Vi arbetade med de bästa i världen. Vi tror att 2022 löst frågan om Turkiets laddinfrastruktur. Vi kommer att ha 15 modeller på 5 år. Varför välja SUV? För vad ett stort segment av världen. Yudze 95 är för närvarande ett segment importerat. ”

MÖJLIGHETSFönster

TOBB: s ordförande Rifat Hisarcıklıoğlu konstaterade att ett jättesteg togs och sade: ”Vår president ville att vi skulle driva denna verksamhet. Vi står bakom vårt löfte. Fordonsindustrin förändrar skalet i världen, ett möjlighetsfönster för oss. Men den här gången kommer vi att lyckas med Allahs ledighet. Vi sa att vi skulle lägga händerna under stenen, de hånade, de trodde inte, men vi gav inte upp fortsatte att arbeta. Vi lanserar varumärket 2020, vi öppnar fabriken 2021, och 2022 kommer vårt första fordon ur bandet. Det är inte lätt att bryta memorering, vi kommer att bryta memorering. ”

Erdogan har TURKIET bil TEST

Efter premiärminister Recep Tayyip Erdogan sade: "Turkiets Car" av de två modellerna, scenen tillsammans med en ljusshow som projiceras på LED-skärmar har tagits bort. När han passerade bakom rattet i bilmodellen till Erdogan Erdogan gav TOGG toppchef Mehmet Gurcan Karakas information. Erdogans sonson, Ahmet Akif Albayrak, tittade på dessa ögonblick på sin mobiltelefon.

I slutet av ceremonin togs ett familjefoto. Erdogan "Turkiets Car" i figur var en gåva. Deltagarna tog också bilder framför de två modellerna introducerade bilar. Erdogans Turkiet har meddelat lanseringen av ministern Varank testas med bilen.

2 Olika alternativ för batteri

TOGG, de tekniska och hårdvarufunktionerna för de bilar som ska presenteras för marknaden kommer att vara de första och mest. När C-SUV lanseras 2022, kommer TOGG att bli Europas första icke-klassiska inborn elektriska SUV-tillverkare. Turkiets bil, 300+ km. eller 500+ km. sortimentet kommer att ge två olika batteri-alternativ och gör det möjligt för användare att konfigurera sina bilar genom att välja det mest lämpliga för dem. Turkiet kommer att nå bilen på kort tid från 2 minuter till snabbladdning 30 procent batterinivå.Järnvägsnyhetssökning

1 Kommentar

Yorumlar