CRM Management har tagit sin plats i logistikbranschen!

CRM Management har tagit sin plats i logistikbranschen!
CRM Management har tagit sin plats i logistikbranschen!

CRM Management har ersatt Speed ​​i Logistics Sector !; Fevzi Gandur Logistics träffade de äldre studenterna inom industriteknik vid Kültür University. I seminariet som organiserades inom ramen för kursen Marketing Management delades information med studenterna om rekabetkonkurrens inom logistikbranschen, korrekt marknadsföring, kundrelationer och CRM-hantering ”.

Fevzi Gandur, logistik- och försäljningsutvecklingschef Müge Karahan, som talade på seminariet och underströk att det inte längre är så viktigt att sälja en produkt eller tjänst som tidigare, det är viktigt att veta vad det säljer till idag och att veta alla aspekter av kunden.

Karahan: Du måste veta vad dina kunder vill eller inte!

”Under dagens konkurrensförhållanden är du eller ditt varumärke inte de enda för din målgrupp, kanske har du hundratals konkurrenter och alternativ. Om du vill sticka ut ska du fokusera på din kund. Kar Karahan sa att detta också är möjligt med CRM-applikationer.

Karahan påpekade att det är viktigt att veta kunder och veta vad de vill ha när det gäller att förse dem med de produkter och tjänster de behöver, och det är mycket viktigt att använda CRM-applikationer och ha aktuell information om kunder.

Karahan sa: ”Du bör hålla uppgifterna om dina målkunder ständigt uppdaterade. Eftersom under tiden du inte kommunicerar kan deras arbete, aktivitetsområden eller behov förändras. Om du ger kunder information om ett jobb de aldrig har gjort, kan du inte få deras uppmärksamhet

Karahan underströk att CRM-applikationer inte bara bidrar till försäljning utan också till korrekt hantering av kundrelationer och tilllade att de har hanterat CRM-processer med Salesforce sedan 2017.

Yüksektepe: The Gain of Cooperation with Business World

Institutionen för industriell teknik, Kültür universitet, Assoc. Dr. Fadime Üney Yüksektepe betonade vikten av att föra studenter tillsammans med intressenterna i det aktiva arbetslivet och ge verkliga exempel och lärdomar.

Yüksektepe uttalade att ett av de yrken som kan dra nytta av och utnyttja uppgifterna mest är industriteknik och därför betonade han vikten av CRM-applikationer för studenterna i denna avdelning och tackade Fevzi Gandur Logistics chefer för deras bidrag.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar