CHP Gürer frågade minister Turhan svarade: TCDD-bostadslån

tcdd logi hyrs
tcdd logi hyrs

CHP Gürer frågade Turhan Minister svarade: TCDD sovsalar hyra; Att svara på den skriftliga frågan från CHP-ledamot Ömer Fethi Gürer, transport- och infrastrukturminister Mehmet Cahit Turhan sade att efterfrågan från 500-personal som arbetar i TCDD och vill dra nytta av institutionens bostäder inte kunde tillgodoses.

en dagEnligt Hüseyin Şimşek; CHP Gürer, minister Turhans begäran om att besvara den skriftliga frågan som lämnats till ordförandeskapet för parlamentets stora nationella församling, antalet anställda som arbetar inom TCDD och statusen för denna personal som begärts att dra nytta av företagets bostäder. Gürer frågade också företagets personal om inkomsterna från hyresbostaden istället för att användas.

Turhan svarade på förslaget från CHP Gürer'in, TCDD 13 tusen 993 personal i uppgiften, kan institutionen använda antalet personal 2 tusen 335 tillkännagav. Turhan, 488-personal, sa dock att de inte kunde dra nytta av bostaden. Turhan sa att de hyrde 239 logi, 674.8 tusen tusen inkomst, sade han.

370 HUS

Minister Turhan uttalade att det finns 5 tusen 800 logi som tillhör TCDD: s generaldirektorat. Han sa att han har överförts till generaldirektoratet och 131 har rivits av tekniska skäl under de senaste tjugo åren.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar