Bygga katalogkarriär online!

bygga katalogkarriär online
bygga katalogkarriär online

Turkiet, som har varit online sedan 1973 år och byggmaterial fyller en mycket viktig lucka inom material första och enda katalog BYGGKATALOGhelt ny flik CAREER, är nu online!

BYGGKATALOGSom en portal som tillhandahåller en effektiv marknadsföringskanal genom sitt breda åtkomstnätverk; byggföretag, material, produktvideor, projekt, företagsnyheter och evenemang, till exempel yrkesmän och byggsektorn syftar till att tillgodose intressenternas behov. Bortsett från denna digitala databas med rikt innehåll, som den har samlat och presenterat för byggsektorn, får den en helt ny tjänstflik från och med i år. Efter nyhetsfliken där de delar sin företagsutveckling, utställningssidan där de marknadsför sina produkter och händelsessidan där de kan behandla sina kalendrar kommer företag nu att kunna annonsera på karriärsidan för deras anställningsbehov.

För att producera snabba och effektiva lösningar på alla sektorers behov och att svara på prioriteringarna för både byggföretag och arkitekter, närmar vi oss innovativ och dynamisk strukturering till dagens förhållanden och nuvarande marknadsföringsaktiviteter. BYGGKATALOGMed karriärfliken syftar den till att tillhandahålla lösningar för alla typer av arbetskraft som söker inom byggsektorn i företag och kontor. I detta sammanhang; inte bara arkitektur och anläggning, utan också ett brett utbud av jobbbeskrivningar som marknadsföring, försäljning, teknik, jobbplatser, applikation, ritning och grafiska positioner, fältpersonal, FoU-avdelningar; outsource-, deltids- eller heltidsalternativ och ett system som kan filtreras efter provins ger möjlighet att begära ansökningar.

I detta sammanhang den efterfrågade arbetskraften och sysselsättningen; 45 har samlat professionella som söker jobb inom sektorn och har varit i händerna på hundratusentals industrifackmän och byggarbetsplatser i flera år, med visionen, ansträngningen och stödet av expertteam inom området, den mest värdefulla ”referensguiden för sektorn. BYGGKATALOG Som kan tillhandahållas med hjälp av.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar