BUDO blev namnsponsor för Gemlik Basketball Club

budo är namnsponsor för gemlik basketklubb
budo är namnsponsor för gemlik basketklubb

Bursa Metropolitan kommun Transport företag Burulaş plats i Bursa Sea bussar (BUDO), Turkiet Basket 1. Blev namnsponsor för Gemlik Basketball Club, som kämpar i ligan.

Att tillhandahålla idrottshallar för utbildningsinstitutioner i Bursa, att stödja amatörsportklubbar, få nya namn till den turkiska idrotten med grenar i kroppen av Belediyespor Club syftar till att sprida sporten till basen i Bursa Metropolitan Municipality kom också till att stödja en Gemlik basketklubb. Med tillhandahållande av bussstöd speciellt för bortspel hittills har Metropolitan Municipality nyligen blivit namnsponsor för BUDO och Gemlik Basketball Club.

Underskrivna poäng

Namnsponsoravtal mellan BUDO Gemlik Basketball Club och Metropolitan Municipality undertecknades mellan Bandırma Red match. Bursa-borgmästaren Alinur Aktaş och klubbpresidenten Berkay Bulut undertecknade underskriften, medan Bursa-vice Zafer Işık inte lämnade idrottsfansen ensam den här meningsfulla dagen. Talare vid signeringsceremonin sa borgmästare Aktaş, aslında Vi gav faktiskt transportstöd. De sa att vi kunde göra något åt ​​sponsring. Vi gjorde faktiskt våra planer för detta år. Men du kan vara säker på att vi ger allt vårt stöd särskilt för utvecklingen av inomhussport. Detta är inte bara för Bursas centrum utan också i våra distrikt. Som ni vet finns det ett team av Metropolitan Belediyespor i Volleyboll Efeler League. Vi har ett lag i den första divisionen av kvinnor i basket. Men Gemlik Basketball, Berkay Bulut under ordförandeskapet är mycket bra arbete. Jag vet att mer än 400 barn spelar basket under taket av Gemlik Basketball, familjer följer dem. Vi sa att vi inte kan vara främlingar för något liknande. Vi enades om telefonen den dagen. Och två dagar senare besegrade han Gemlik Basketball Center. Han tog sedan en seger på planen. På onsdag besegrade han Mamak kommun, vilket betyder att han gjorde 3 på 3. Det finns ingen tvekan om att Gemlik Basketball kommer att fortsätta som BUDO Gemlik Basketball från och med idag, men de kommer att besegras idag och de kommer att göra 4 på 4. Om vi ​​har salt i soppan, hur lyckliga är vi?

4 på 4

Under tiden såg borgmästaren Alinur Aktaş, BUDO Gemlik Basketball Bandırma Red, som de sponsrade namnet på matchen från början till slut. BUDO Gemlik Basketball besegrade Merkezefendi kommun, Bornova Belediyespor och Mamak kommun i sina tre senaste matcher och lyckades besegra Bandırma Kırmızı 97-95 i en mycket omstridd match. Borgmästare Aktaş blev partner till vinnarna i omklädningsrummet och gratulerade alla idrottare en efter en.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar