Bosphorus Express tidtabell och biljettpriser

Karta över Bogazici Express
Karta över Bogazici Express

Bosphorus Express-bussplaner och biljettpriser; Mellan Ankara och Sakarya har Bosphorus Express startat flyg för att möta transportbehovet på mellanstationer där YHT inte stannar. Du kan hitta information om Bosphorus Express schema, schema och biljett schema.

Bosphorus Express, som togs i drift för att möta allmänhetens krav på komfort och transport, var en huvudvägslinje som drivs av TCDD mellan Istanbul och Ankara. 2012-2014 fungerade mellan Arifiye och Eskişehir. Tåg 24 stoppades den juli 2014 och ersattes av YHT-tåg.

Cahit Turhan, minister för transport och infrastruktur i Republiken Turkiet, har meddelat att de noggrant har övervakat alla slags resebehov för medborgarna och att de har startat nya tjänster inte bara av YHT utan också med konventionella tåg och öppnat Bosphorus Express igen.

Bosphorus Express Journey Time

Boğaz Med Bosphorus Express som ska köras under dagen kommer restiden att vara ungefär 6 timmar. Tåget avgår från Ankara vid 08.15 och kommer fram till Arifiye vid 14.27. Tåget, som avgår från Arifiye vid 15.30, når Ankara vid 21.34. Bosphorus Express med 240 passagerarkapacitet kommer att bestå av 4 pulmanvagnar. 16-station, stor och liten, där YHT: er inte stannar, kommer att laddas och lossas vid stationen och uttrycket kommer att ökas om efterfrågan är hög yolcu.

Karta över Bogazici Express
Karta över Bogazici Express

Bosphorus Express-stationer

Boğiçi Express kommer ombord på passagerare vid följande station. Esenkent (har stoppställning) Temelli, Polatli, Beylikkopru, Bicer, Sazak, Yunusemre, Beylikova, Alpu, Eskisehir, Bozuyuk, Karakoy, Bilecik, Vezirhan, Osmaneli, Alifuatpasa, Dogancay'da kommer att stoppa.

 • Ankara järnvägsstation
 • Esenkent
 • Xinjiang
 • baserat
 • Polatli
 • Beylikköprü
 • Bicer
 • yunusemre
 • Beylikova
 • alpu
 • Eskişehir
 • Bozoyuk
 • Alifuatpaş till
 • Arifiye

Bosphorus Express tidtabell

Det finns bara en resa mellan Ankara Arifiye och följande tider:

Ankara Arifiye 08: 15 Tidtabell

station ankomst exit

Arifiye Ankara 15: 30 Tidtabell

Karta över Bosphorus Express

Bosphorus Express biljettpris

Det längsta avståndet för Bosphorus Express (2 + 1 Pulman) £ 55 .

Bosphorus Express historia

Bosphorus Express var en huvudsaklig järnvägslinje som drivs av TCDD mellan Istanbul och Ankara. Mellan 2012-2014 fungerade det mellan Arifiye och Eskişehir. Tågtrafiken stoppades den 24 juli 2014 och ersattes av YHT-tåg. Det började sin resa med de helt nya vagnarna från CIWL, ett av TCDD: s ledande tåg, till Ankara Railway Station i Ankara. Kostnaden för en enda biljett var 1 lira och turbiljetten 1968 lira. Lokomotiven för tåget är diesel och 32 elektrifierades 56 km järnväg från Istanbul till Arifiye. Den 1977 januari 131 dödades 4 personer och 1979 skadades till följd av en kollision med ett tåg på Anatolian Express nära Esenkent.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar