Bosphorus Express påbörjar första passagerartrafiken från Osmaneli

bogazici express osmaneliden första passagerartransport började
bogazici express osmaneliden första passagerartransport började

Bosphorus Express påbörjar den första persontransporten från Osmaneli; Borgmästare i Osmaneli Munur Sahin sade: çok Vi vill tacka Mehmet Cahit Turhan och vår biträdande Selim Yağcı, transport- och infrastrukturminister, som fick Bosphorus-tåget att stoppa i vårt distrikt.

När arbetena mellan Bilecik-Bozüyük och Karacam-Sapanca på YHT-linjen har slutförts och YHT passerat till sin egen linje kommer antalet tåg i Osmaneli att vara mycket högre än tidigare. Som Osmaneli kommun håller vi detta på dagordningen och följer det.

Osmaneli-Yenişehir-Bursa YHT Line, som är på dagordningen för att vara färdig inom två till tre år, kommer att dra nytta av YHT. Osmaneli kommer att bli ett logistikcenter som ett resultat av investeringar i transport. ”

Bosphorus tågschema
Bosphorus tågschema

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar