Balıkesir Metropolitan Domestic Automobile TOGG

balikesir buyuksehir första bilutgivande institution för inhemska bilar
balikesir buyuksehir första bilutgivande institution för inhemska bilar

Introducerad av president Recep Tayyip Erdogan, en av de första bilarna i den lokala bilen var Balikesir Metropolitan Municipality. Den första beställningen av den inhemska bilen är mycket glad över att vara bland de institutioner som begär president Yilmaz sa: "Vår preferens kommer att vara lokal och nationell sida." Han sa.


Kocaeli s Gebze distrikt i IT Valley organiserade "Turkiet Automobile Enterprise Group Innovation Journey Gathering" program, en av premiärminister Recep Tayyip Erdogan införts av inhemska biltillverkaren första vinnande potential var Balıkesir kommun. Enligt instruktionerna från borgmästaren i Balikesir Yucel Yilmaz kommer kommunala fordon att ersättas med inhemska bilar.

Värt vartenda öre är våra vinster i Turkiet

Yücel Yılmaz, borgmästaren i Balıkesir storstadskommune, uppgav att de skulle använda sina preferenser för de inhemska och nationella med början på massproduktionen av den lokala bilen. Denna bil tjänar varje krona tjänade från Turkiet. Vi strävar efter att vara en pionjär inom detta område genom att ersätta våra servicebilar med inhemska bilar och att stödja inhemsk produktion. ”

”VÅRA FÖRETAG FRÅN NATIONELLT OCH NATIONELLT LAND Y

"Turkiets bilar blir bättre.", Sade president Yucel Yilmaz, kommer att äga rum mellan inhemska institutioner belägna i bilens första order begäran uppgav att de var mycket nöjda. Y Jag uttrycker min tacksamhet till alla som bidrog till projektet, inklusive vår president, Recep Tayyip Erdoğan, sa görev president Yücel Yılmaz.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar