Ankara Metro rengöringspersonal första gången seminarium

ankara städpersonal för första gången seminarium om personlig utveckling
ankara städpersonal för första gången seminarium om personlig utveckling

Metropolitan kommun Generaldirektoratet för EGO samarbete med kommunförbundet i Turkiet Ankaray tunnelbanestationen och städpersonal arbetar för första gången i "Personlig utveckling" seminarium ges.

EGO: s generaldirektorat för serviceförbättring och institutionell utvecklingsavdelning, avdelning för järnvägssystem och avdelningen för mänskliga resurser och utbildning startade seminariet; effektiv kommunikation, stress- och ilskontroll och artighet.

Olika utbildning

Hacettepe universitets fakultetsmedlem Assoc. Dr. Utbildningen som ges av Gülgün Karahalil vid EGO: s generaldirektorat Ankara tunnelbanedrift och underhållscentrum gör skillnad med pjäser och musikkoncerter för konstnärerna i Başkent Theatres.

Prof. om att för första gången i utvecklingen seminariet personlig för städpersonalen. Dr. Karahalil sa, ama Syftet med detta seminarium är glada medarbetare, glada människor. Vi stöder våra utbildningar med teatergruppens parodier. Utanför teatern är musiken lite avslappnad med personalen som vi ser att de är mycket glada över att se att de uppskattas.

PERSONALENS TILLfredsställelse mäts

Metropolitan Municipality, som fortsätter sin utbildningsinsatser för att tillhandahålla tjänster av högre kvalitet till medborgarna i huvudstaden, är viktiga för personalens tillfredsställelse.

Personalens tillfredsställelse efter utbildningen i hur man hanterar stress samt stärker städpersonalens personliga utveckling och effektiv kommunikation mäts av undersökningen. Totalt kommer 515 personer med funktionsnedsättning att dra nytta av utbildningen.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar