Senaste situationen i Ankara Sivas höghastighetståglinje

ankara sivas höghastighetståg hittade recensionerna
ankara sivas höghastighetståg hittade recensionerna

TCDD styrelseordförande och General Manager Ali İhsan Uygun, assisterande generalchef och den åtföljande delegationen gjorde observationer på Ankara Sivas High Speed ​​Train line. İhsan Uygun fick information från företagets tjänstemän om framstegsprocesserna. Han undersökte den prefabricerade betongvägproduktionen tillsammans med delegationen.

Ankara Sivas High Speed ​​Railway line Kırıkkale Yerköy line-1 line ferchi, Yerköy-Sivas line-2 line ferchi in the level of complete. Dessutom fortsätter målprogrammet för elektrifiering och signalproduktioner på full hastighet trots alla dåliga väderförhållanden.

Om Ankara Sivas höghastighetstågprojekt

Ankara-Sivas höghastighetståg linje är järnvägen som byggs i Turkiet mellan Ankara och Sivas stad. High Speed ​​Train-tjänster kommer att ordnas av TCDD, som kommer att vara dubbellinje, elektrisk och signalerad. Linjen kommer sedan att utökas till Kars och anslutas till Baku Tbilisi Kars Railway.

Byggandet av den 442 km långa Yerköy Sivas-etappen av linjen Ankara Yozgat Sivas med en total längd på 293 km inleddes i februari 2009, 80% av de fysiska infrastrukturarbetena slutfördes och den 144 km långa delen slutfördes den 9 februari 2015. Den 174 km långa Ankara-Yerköy-linjen planeras ha en hastighet på minst 250 km / h. Ankara Yozgat Sivas höghastighetstågprojekt minskar transporten på de angivna rutterna från 12 timmar till 2 timmar 51 minuter. Det tillkännagavs att linjen kommer att öppnas före maj 2020.

Den här bildspelet kräver JavaScript.

Karta över Turkiet snabbtåg

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar