Ankara Malatya 4 September Blue Train Schedules Must Restart

ankara malatya september tågtjänster bör starta igen
ankara malatya september tågtjänster bör starta igen

AK-partiets ställföreträdare Malatya Hakan Kahtalı, Malatya-filialens ordförande för Rail-Business Union Hikmet Kazgan besökte lyckan.

Biträdande Kahtalı, tillsammans med partimedlemmarna i Demir-Yol Business Union Malatya-filialens president Hikmet Kazgan valdes nyligen till sitt kontor och ville bli bättre.

Han uttryckte sin tillfredsställelse med besöket och tackade unionens president Hikmet Kazgan AK-partiets Malatya vice Hakan Kahtalı och sa: uz Vi uppskattar alltid vår vice. Vi följer och stöder alltid nära med ärlighet och hårt arbete. ”

Kazgan sade att civilsamhällets organisationer och politik alltid är tillsammans, och AK-partiet fäster vikt vid denna känslighet så länge den är vid makten. Kazgan, som också stoppar flyg till Malatya 4 September Blue Train är också en stor brist, "Siirt Kurtalan Express nu, men rummet är väldigt upptaget, så vi vill ta med det blå tåget igen," sade han.

MP Kahtalı uttalade att de hade en nära vänskap med Kazgan och 30 som valdes till unionens president och önskade framgång i hans nya position. Kahtalı sade: ”Vår järnvägsförbund har viktiga ansträngningar för att skydda arbetstagarnas rättigheter i arbetet vid tillförsel av värde till Malatya. De har alltid stött de investeringar som ska göras i vår stad genom att arbeta i harmoni med vår regering. Hikmet Kazgan tror att vår bror kommer att bli mycket framgångsrik i den här uppgiften ”.

Kahtalı, 4 september Blue Train igen för de deputerade på uppdrag av de är i ämnet att säga att de följer den snabba tåginfrastrukturen i regionen med slutet av resorna, sade han.

Kahtalı uppgav att Malatya också ingår i höghastighetstågnätet och att arbetet fortsätter i detta sammanhang. ”Malatya är också ett viktigt centrum för persontransporter. Jag hoppas att vi kommer att ha slutfört det mesta av höghastighetstågnätet på 2023. ”

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar