Turkish Airlines Dreamliner för affärsområde New Generation

Turkish Airlines Dreamliner
Turkish Airlines Dreamliner

Turkish Airlines Dreamliner för New Generation Business Class; Boeing 787-9 med lång räckvidd, dubbelmotor och bred kropp är också känd som Dreamliner. På grund av det höga sammansatta innehållet har flygplanet en hög luftfuktighet och erbjuder en bekväm åktur till slutet. Du kommer att märka att Boeing 787-9 har mycket större fönster än andra passagerarflygplan och att du kommer att känna miljöns fräschhet. Du kan vila bekvämt i sätena i Business Class-kabinen, som kan förvandlas till en extremt bekväm säng med extra utrymme.

Vi har designat om vår nya generation av breda Boeing 787-9-flygplan för att bättre kunna tjäna dig. Vi syftade till att göra din resa roligare med vår egen design av säten, bredare sätesintervall, applikationer som ger användarvänlighet till de översta skåpen, låsta lagringsenheter, portar för USB och pluggar. Dessutom har vi skapat en design som tilltalar dina ögon med dekorer som matchar vår varumärkesidentitet Flow-Flow-filosofi.

Att vara affärsresenär på Dreamliner är en annorlunda upplevelse

Du kommer att vara bekväm tack vare 1 cm knäavstånd som erbjuds av 2-1-111-sätena i Business Class-stugan. Du kan också förvandla din stol till en 193 cm lång säng med ett enda klick. 18-tums skärmar inbjuder dig till en trevlig resa med de bästa filmerna, serierna och musiken.

Business Class har även de finaste detaljerna som en beröringskontroll, justerbar läslampa för ljusintensitet, lagringsområde med lock, strömenhet och USB-laddningsportar. Vi inbjuder dig till en underbar resa med özel Sunrise in Cappadocia ”belysning speciellt designad för skåpet.

Boeing 787-9 lovar en resa som uppfyller dina förväntningar

Gör dig redo för en bekväm åktur på 3 cm breda säten, som finns i Economy Class-hytten som 3-3-44. Vi har inkluderat ett knäavstånd på 78 cm mellan Economy Class-säten för att resa bekvämt som du vill. Vi ville att du skulle resa lyckligt i Economy Class-stugan där vi lägger till färg med ıyla Turkos vågor ”-belysning.

Boeing
Boeing 787-9

Största fönster

Boeing 787-9 har de största fönstren i sin klass och maximerar resan.

Avslappnande resor

Platserna i Business Class-stugan kan förvandlas till en mer bekväm och bekväm säng tack vare speciellt reserverade utrymmen.

Speciella designstolar

Vårt varumärke som stiger bakom ”Aurora ız-sätena liknar soluppgången. Våra nyutformade dubbelsitsar erbjuder specialutrymme för våra passagerare.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar