Turkiet kommer att vara centrum för flygtrafiken

Turkiet kommer att vara navet i flygtrafiken
Turkiet kommer att vara navet i flygtrafiken

Transport och infrastrukturminister Cahit Turhan sagt, kommer att bli centrum för Turkiets flygtrafik "flygförbindelser vi har inrättats i syfte att förbli där vi flyga runt om i världen, är vårt land en av de grundläggande kriterierna som leder till toppen av flyglistan." Han sa.

Turhan, "7 december World Civil Aviation Day" gjorde utvärderingen.

Turhan uttalade att global luftfart kan genomföras på ett säkert och säkert sätt med bilateralt och multilateralt samarbete som ska upprättas på internationell nivå inom luftfarten, och 193-medlem i International Civil Aviation Organization (ICAO) firade landets Civil Aviation Day.

Turhan sade att i dagens samhälle, som kallas "Network Society dijital, är utvecklingen av tillgång och transportanläggningar det mest grundläggande behovet i den digitala tidsåldern där tekniken utvecklas snabbt.

Turhan betonade att en förstärkning av luftfartsförbindelserna är möjlig både genom att öka samarbetet mellan länder och internationellt.Han drog också uppmärksamheten på vikten av ICAO, som fastställer civil luftfartsregler i global skala, fastställer lagbestämmelser och sätter standarder för dess genomförande. Turhan konstaterade att organisationen fortsätter sin verksamhet i enlighet med temat Birlikte Working Together så att inget land blir kvar ”.

3 dimensionellt bidrag till den globala luftfarten

Turkiets civila luftfarts samarbete åtgärder som skall vidtas, "Framtiden är i himlen" pekar för att bedöma de mest grundläggande element för förverkligandet av strategiska mål, förklarade landets globala luftfartssystemet som den tredimensionella bidrag.

Minister Turhan fortsatte enligt följande: il Först och främst är det att stärka samarbetet med andra länder och bli ett av länderna med det mest utvecklade flygnätet i världen genom bilaterala luftfartsavtal vårt bidrag till det globala luftfartssystemet med våra utvecklingssiffror för flygpassagerare och flygplanstrafik. De flygförbindelser som vi har upprättat med målet att acak Det kommer inte att finnas någon plats i världen vi inte flyger ”är ett av de viktigaste kriterierna som leder vårt land till toppen av flyglistorna.”

Turhan, är hans andra bidrag till Turkiets globala luftfartssystemet, där framsteg har rapporterats ett par gånger och flygsäkerhet ledningssystem i enlighet med internationella regler och normer för att få luftfartssektorn.

Internationella organisationer med etablerad Turhan sade att ett nära samarbete med flygindustrin utan att äventyra säkerheten mål för hållbar tillväxt med de åtgärder som vidtagits i Turkiet med denna studie sade fann att geografin i landet och regionen visas som ett exempel länder att bygga civil luftfart.

Turhan uttalade också att det tredje elementet är att öka möjligheterna och kapaciteten inom luftfarten genom utveckling av infrastrukturpotential och att förverkliga de jätteprojekt som erbjuder de strategiska fördelarna med geografi till tjänsten för det globala luftfartssystemet.

Istanbul kommer att öppnas på flygplatsen och service regionala flygplatserna i Turkiet Turhan betonar världen skulle göra en transit destination "Istanbul Airport, liksom kontinenter som ska erbjudas till en värld av flyget som en bro länkning är en viktig indikator på framtida vision om Turkiet." Han sa.

Resa till destinationer med förtroende

Turkiets beslutande organ av organisationen i 2016 hans bidrag till de globala målen flyg Turhan sade att kronan på verket valt att ICAO-rådet, sade han närmade sig med bestämda steg mot målet 2023 luftfarten.

Turhan "Turkiet 2023 upp stora arbetsföra antalet flygplan xnumx'y till, flytta numret av det totala antalet passagerare på den inhemska och internationella 750 miljoner och i världen totalt flyg punkter med ett fast steg 350 att avlägsna mål." Utvärderingen fann.

Turhan påpekade att den största andelen i framgång är vilja, administration och inriktning. Jag vill uttrycka min uppriktiga tacksamhet och tacksamhet för deras fortsatta ansträngningar. ”

"Landet med den mest omfattande linjenät i världen Turkiet"

Turhan Turkiets ICAO medlem 193 land 172 talet med bilaterala luftfartsavtal som denna affär behov och krav i enlighet med destination att revidera och ständigt ökande antalet flygningar med den mest omfattande flygnätverk över hela världen berättade att det är i landet.

Turkiets yaklaştığına steget till 2023 mål och Turhan slående stöd till den förutseende av internationella organisationer, enligt Eurocontrol, prognoser luftfart som pekar på Turkiets 2035 år av europeisk flygtrafik sades vara landet lägga till upp till dagliga flygningar.

Turhan ökade Turkiets flygplats ankomst och avgång trafiken med mer än 30 procent sa att det skulle vara det land med Europas mest trafikerade trafik "xnumx't flygtrafiken i Europa dagligen 2035 tusen flygning, vilket bidrar till den förväntade Turkiet, kommer det att bli centrum för flygtrafiken." sade han.

Genomförande av internationella normer för flygtransporter Turhan upp till vara framsteg i golvet, att hitta den lägsta, sade att Turkiet är ett av de länder i flygplan säkerhetsrevision i hela Europa.

Turhan noterade att dyka upp som en av Europeiska byrån för luftfartssäkerhet i den rapport som publicerades i november om övervakningen av Turkiets säkerhet har den lägsta bland Lettlands slutsatser 48 land efter land.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar