Ministeriet för finansministeriet och finanspraktikanter för att köpa Treasury Controllers

Trainee för finansministeriet och finansministeriet kommer att göra skattekontroll
Trainee för finansministeriet och finansministeriet kommer att göra skattekontroll

8, som tillhör klassen General Administration Services för att anställas av Treasury Controllers Board of Treasury and Finance Ministry. examen kommer att hållas för rekrytering av 15 Trainee Treasury Controller till personalen ”Trainee Treasury Controller”.

EXAMNKRAV

Trainee Treasury Supervisor kandidater som kommer att ansöka till antagningsprovet;

a) Uppfylla de allmänna villkoren som anges i artikel 657 i tjänstemän lag nr 48,

b) Avslutade en av fakulteterna juridik, ekonomi, statsvetenskap, företagsekonomi, ekonomisk och administrativ vetenskap eller åtminstone en av utbildningsinstitutionerna i Turkiet eller utomlands vars likvärdighet accepteras av rådet för högre utbildning.

c) I 2018- och 2019-undersökningarna som hålls av mät-, urvals- och placeringscentret (ÖSYM) har en av de offentliga personalutvecklingsproven (KPSS A Group) den högsta poängen på 48 (åttio) och 80 (över åttio) från en av de sökande. (Kandidater med samma poäng som den sista kandidaten accepteras för tentamen),

d) Att ha minst sjuttio (2018) poäng från utländska språkkunskapsprov (YDS eller e-YDS) utförda av OSYM i 2019 eller 70 för minst ett av de engelska, tyska eller franska språken,

e) (1 januari 2019) har inte fyllt 35-åldern (trettiofem) från och med den första dagen i januari det år då ingångsundersökningen öppnas (född den eller efter 01 / 01 / 1984),

f) Hälsotillståndet hos Turkiet att tjäna överallt, inte bidrar till alla typer av väder och resevillkor,

g) Efter att ha gjort, undantaget eller skjutit upp militärtjänst för manliga kandidater,

h) Ansökan inom tidsfristen,
krävs.

De som inte har tagit tillträdesexamen för Internship Treasury Supervisor två gånger och inte kan gå på tentamen kan inte delta igen.

ANVÄNDNINGSPLATS, HISTORIE OCH KRÄVDA DOKUMENT

Ansökningar om entréexamen kommer att göras från 27 november 2019-datum till 12 december 2019 slut på arbetstid (18: 00) på https://hkkbasvuru.hmb.gov.tr ​​eller via länken på ministeriets webbplats. Examensansökan kommer att slutföras genom att ladda upp fotot och fylla i ansökningsformuläret. Ansökningar som görs för hand eller per post kommer inte att accepteras.

EXAMTYP, PLATS OCH TID

Antagningsprovet kommer att hållas i två etapper: skriftlig (klassisk) och muntlig. Den skriftliga tentamen kommer att hållas i fyra separata sessioner på 28-29 december 2019 på morgonen och på eftermiddagen på Education Centre of the Revenue Administration of the Treasury and Finance of the Republic of Turkey (25 Mart Mah. İstiklal Street, Yenimahalle / ANKARA).

Om platsen och / eller datumet för undersökningen ändras tillkännages situationen på ministeriets webbplats. Detta tillkännagivande är föremål för anmälan.

För detaljer om annons KLICKA HÄR

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar