Sakarya stadsbussar desinficerade för hälsosam transport

Sakarya stadsbussar desinficerade för hälsosam transport
Sakarya stadsbussar desinficerade för hälsosam transport

Sakarya stadsbussar desinficeras för hälsosam transport; Sakarya Metropolitan Municipality fortsätter sin rutinmässiga rengöring av kollektivtrafikfordon. I ett uttalande från direktoratet för kollektivtrafikfilialen utsattes för fordon som slutförde sina flyg varje dag för rengöring och desinficerades med jämna mellanrum med de produkter som godkänts av hälsoministeriet.

Sakarya Metropolitan Municipal Transportation Department fortsätter att desinficera stadsbussarna för hälsosamma transporter. I uttalandet från direktoratet för kollektivtrafikföretag, "desinficeringsprocesser genomförs genom att använda godkända produkter från hälsoministeriet med jämna mellanrum för att eliminera osynliga mikrober i våra kommunala bussar. Som ett resultat av sprutning förhindras spridningen av infektionssjukdomar i bussar och en hälsosammare miljö erbjuds våra passagerare. ”

Hygien och hälsosam transport

Belediye Våra offentliga bussar, som används av många passagerare i kollektivtrafik, genomgår detaljerad städning varje dag. Efter avslutad flygning rengörs bussarna, som kommer till Machinery Supply Garage, med olika rengöringsmedel, särskilt de ytor som ofta kontaktas av passagerare, säten, grepp, fönster och golv. Därefter rengörs ytterytorna på fordonen med automatiska tvättmaskiner och alla bussar är förberedda för nästa dag. Förutom den detaljerade rengöringen som utförs dagligen genomförs sprutprocesser med godkända produkter från hälsoministeriet med jämna mellanrum för att eliminera osynliga mikrober i våra kommunala bussar. Som ett resultat av sprutning förhindras spridningen av infektionssjukdomar i bussar och en hälsosammare miljö erbjuds våra passagerare. Våra städtjänster som kommer att öka passagerarnas nöjdhet och bidra till säkra, bekväma och hälsosamma resor kommer att fortsätta att tillämpas med samma noggrannhet Belediye.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar