Turkiets stöd för utveckling av Malaysia Airlines

Pris turkiyenin stödja utvecklingen av Malaysia Airlines
Pris turkiyenin stödja utvecklingen av Malaysia Airlines

Turkiets stöd för utveckling av Malaysia Airlines; Minister Turhan, den malaysiska transportministern Anthony Loke Siew Fook och den åtföljande delegationen före intervjun, sa att volymen av utrikeshandeln med Malaysia är nära 2,5 miljarder dollar.

Turhan uttryckte sin önskan att fortsätta samarbetet med Malaysia och betonade att de skulle göra sitt bästa för detta.

Turhan erinrade om att det har varit ett långvarigt samarbete med Berhad Malaysia Airport Holding på Istanbul Sabiha Gökçen flygplats och sa, bugün Idag kommer vi att diskutera våra transportförbindelser med min uppskattade motsvarighet. Vi kommer att utbyta åsikter om våra civila luftfartsförhållanden, särskilt på grundval av Sabiha Gökçen flygplats. ”

Malaysiska transportministern Fook konstaterade också att det första besöket till Turkiet.

förklarar att de två viktigaste partner i regionen Fook Turkiet och Malaysia, "i vår hållning och vår uppfattning och vi stöder varandra i internationella plattformar ser ut det mesta av vår tid tillsammans. Vi är mycket nöjda med detta

Fook sa att det finns en nära relation mellan president Recep Tayyip Erdogan och den malaysiska premiärministern Mahathir Mohammed.

Fook konstaterade att det finns ett stort samarbete mellan de två länderna, särskilt inom området civil luftfart, sade Fook, iz Vi tänker och vill öka vårt samarbete på många andra områden förutom luftfartsoperationen. I flyg- och rymdindustrin, har det kommit till Turkiet vi blev mycket imponerade. Vi vill säga att vi är öppna för alla typer av samarbete på detta område

Fook, notera att Malaysia framsteg i att dra THY spara betydande inflytande, sade Turkiets stöd och erfarenhet för att utveckla Malaysian Airlines de var öppna.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar