Pamukkale universitet kommer att rekrytera permanent

Pamukkale universitet kommer att rekrytera permanent
Pamukkale universitet kommer att rekrytera permanent

Pamukkale universitets grundskolexamen 45 har utfärdat ett officiellt tillkännagivande daterat december 9 från ISKUR-anställningssidan för kontinuerlig rekrytering. För att ansöka online på universiteten som publicerades av annonsen tillkännagavs också tillkännagivningskoderna på sidan.

İŞKUR jobb sida uppdaterad den nya veckodagen. En av de nya meddelandena tillkännagavs av universitetet. Pamukkale University upphandling av arbetare i permanent status som grundskolekandidater 45 städpersonal kommer att rekryteras. Tidsfristen för inlämning är 9 december 2019. Alla ansökningar, inklusive fredag ​​på vardagar, kommer att göras av İŞKUR.

För detaljer om annons KLICKA HÄR (26 rekrytering)

För detaljer om annons KLICKA HÄR (19 rekrytering)

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar