Sivas om det kommer att finnas TUDEMSAS

Om det finns tudemsor finns sivor
Om det finns tudemsor finns sivor

Abdullah Peker, ordförande för transport- och järnvägsanställda, sade sammanslagningen av TÜDEMSAŞ, TÜLOMSAŞ och TÜVASAŞ och minskningen och nedläggningen av de tre institutionerna


Precis som 2019 avslöjar budgetbemyndigandet för 2020 vad deras verkliga avsikt är.

FÖRENADE innebär minskning och stängning

Med uppgift om att avskaffandet av sammanslagningen kommer att återspeglas i de statliga ekonomiska institutionernas effektivitet, kommer liberaliseringen av TCDD att försenas till målet 2020 genom att förlänga den planerade perioden fram till 2023, dirigering av vagnarna som ska föras utomlands från Europa och utvecklingen av vagnsfabriker. Sammanslagningen av de tre institutionerna (TÜDEMSAŞ, TÜVASAŞ, TÜLOMSAŞ) i ordförandeskapets årliga program 2020 kan leda till problem som att begränsa investeringar och bromsa arbetena, och när anslaget ökar kommer institutionernas arbetsförmåga att öka. Det bör höjas till den nivå som kommer att bidra till vår nationella ekonomi genom att öka produktionen i företag som är anslutna till offentliga ekonomiska institutioner. Vår fackförening är bekymrad över att koncentrationsprojektet skulle innebära slutförandet av TÜDEMSAŞ.

Samlingsdatumet under ett tak är 2020 och jag informerar alla våra anställda om att vi kommer att börja arbeta i Ankara nästa vecka för att förlänga detta datum 2023. TÜDEMSAŞ distribuerar för närvarande 10 miljoner TL heta pengar till de lokala och nationella marknaderna. När fusionsprojektet realiseras kommer vår åsikt inte att vara 10 procent av detta belopp. Vi tror att detta kommer att vara Sivas största ondska. ”

Transport och järnvägsarbetare fackliga president Abdullah Peker, Turkiet Wagon Industry Co, kommer Turkiet att vara lokomotivet industrin Inc. och Turkiet järnvägs Machines att dosera direkt genom att gå med i projektet under ett tak Industry Co. direktoratet för institutioner och till förmån för provinsen där han sade. Här ringer jag till parlamentsledamöterna i Sivas. Följ ämnet.

Om TÜDEMSAŞ existerar kommer Sivas att existera, om TÜLOMSAŞ finns, Eskişehir kommer att existera, om TÜVASAŞ finns, Adapazarı kommer att existera.sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar