Kocaeli tunnelbanelinjeprojekt och genomförbarhetsstudier

Kocaeli tunnelbanelinjeprojekt och genomförbarhetsstudier
Kocaeli tunnelbanelinjeprojekt och genomförbarhetsstudier

Kocaeli tunnelbanelinjeprojekt och genomförbarhetsstudier; Northern Light Rail Line (HRS / LRT) -projekt och genomförbarhetsstudier har utarbetats i enlighet med resekraven som fastställts inom ramen för Kocaeli Transportation Master Plan (KUAP).

Nord-HRS-linjen startar från Atalar Mevkii i Körfez-distriktet och följer motorvägen D-100 och slutar vid Tütünçiftlik-Derince-İzmit-Yahya Kaptan-Köseköy Cengiz Topel Airport.

Den nämnda ryggradslinjen förbinder Izmit, Derince, Korfez och Kartepe distriktscentra med varandra och med Izmit centrum. Linjens huvudserviceavdelning inkluderar bostadsområden, viktiga stadsområden och affärsområden.

Linjen är planerad att tas i drift i två steg under 2020 och 2025 år. Avsnittet 33,3km i Dubai Port-Uzunciftlik-avsnittet i systemet, som har en total längd på ca.

Linjens rutt startar under jord i Gulf of Atalar District, går upp till ytan i Fabriksregionen i öster, passerar till viaduktstrukturen vid Köseköy station, vänder tillbaka till nivåstrukturen och följer D100 Highway, och linjen slutar vid Cengiz Topel Airport. Linjen längs vägen fortsätter som 24km underjordisk, 6,2km nivå och 3,1km viadukt. 23-stationen på linjen som kommer att ha totala 17-stationer är underjordisk, 5-station är plan och 1-station är viaduktstruktur.

Kocaeli tunnelbanelinjeprojekt och genomförbarhetsstudier
Kocaeli tunnelbanelinjeprojekt och genomförbarhetsstudier

Enligt operationella egenskaper beräknas det att systemet kommer att transportera 9.211-passagerare i en riktning i tvärsnitt vid topptimmar under öppningsåret och detta värde kommer att nå 2035-passagerare i 17.168, som är huvudplanens målår, och 2050-passagerare i 25.856.

När modelltilldelningsresultaten från 2035-år utvärderas på järnvägssystemlinjen, total passagerare 34.654 i en riktning under målåret, total passagerare 48.339 i två riktningar per topptimme, total passagerare 425.125 i två riktningar per dag, total passagerare 144.967.474 i två riktningar per år.

Kocaeli norra järnvägsprojekt
Kocaeli norra järnvägsprojekt

Northern HRS Line (Atalar-Cengiz Topel Rail System) förväntas börja arbeta med 2020-fordon inklusive reservbilar under 44 öppningsår och nå en flotta av 2050-fordon i 167.

Lageret, som inkluderar fordonets lagringsområde, drifts- och kontrollcentret (TCC) och underhållsverkstaden, designades i området 24 m300 efter Yahya Kaptan, och lämnade huvudlinjen från Km: 250.000 + 2.

Signaliserade korsningar har arrangerats vid korsningen på motorvägen och både gång-, järnvägs- och trafiksäkerhet har maximerats.

Den här bildspelet kräver JavaScript.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar