General Manager Yazıcı National Electric Train Set Review

tcdd transport generaldirektör besökte skrivarduk
tcdd transport generaldirektör besökte skrivarduk

TCDD Transportation Co. VD och styrelseordförande Kamuran skrivare Wagon Industry Corporation Turkiet (TÜVASAŞ) besökte de pågående National Electric tågsätt Produktionsverktyg (EMI) undersökte produktionslinjen.


TCDD Transportation Co. General Manager och styrelseordförande Kamuran Yazıcı besökte TÜVASAŞ. TÜVASAŞ General Manager och ordförande Prof.Dr. Prof. Dr. İlhan Kocaarslan och Yazıcı som uppfylls av TÜVASAŞ-protokollet; Personvagnar, vagnar, dieseltågsatser (DMU) och personvagnar under reparation undersöktes. Slutligen undersöktes National Electric Train Set Vehicles (EMU), som fortfarande är i produktion, i produktionslinjen och fick information från cheferna. TCDD Transportation Co. General Manager uttryckte sin glädje att se arbetet nära och lämnade institutionen.

Den här bildspelet kräver JavaScript.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar