Eskişehir Metropolitan Women Parkomat Officer Will

Eskisehir Buyuksehir Women's Parkomat
Eskisehir Buyuksehir Women's Parkomat

Eskişehir Metropolitan Women Parkomat Officer kommer att få; Eskişehir Metropolitan Municipality har nyligen meddelat att de kommer att anställa kvinnliga bussförare med sitt delande av sociala mediekonton och de kvinnliga förarkandidaterna som uppfyllde villkoren för kommunen. En annan andel av sociala mediekonton i Metropolitan Municipality meddelade nu att den kommer att anställa en kvinnlig parkomat för att delta i gatuparkeringsplatser.

Genom att ta viktiga steg för kvinnors sysselsättning, meddelade Metropolitan Municipality för kvinnliga parkomat officerare som kommer att arbeta på gatuparkeringsplatser efter kvinnliga bussförare. Paylaş Vi tror att det borde finnas mer kvinnokraft på alla livsområden, vi litar mycket på våra kvinnor! ”. Kvinnliga kommunikationstekniker med hög kommunikationsförmåga, åtminstone gymnasieexaminerade mellan 20-40 ålder, som kan hålla jämna steg med den snabba och noggranna arbetstakten kan göra sina ansökningar för hand genom att skicka sina CV till İstiklal Mahallesi Çınar Sokak No: 1 eller kentas@eskisehir.bel.tr .

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar