Ege-universitetet kommer att rekrytera tidigare dömda arbetare

Ege University kommer att göra en tidigare juridisk arbetarforskare
Ege University kommer att göra en tidigare juridisk arbetarforskare

Ege-universitetet kommer att rekrytera tidigare dömda arbetare; Ege University har publicerat ett nytt rekryteringsmeddelande via DPB. Enligt meddelandet kommer Ege University att rekrytera 10-16 till tidigare fångar genom İŞKUR mellan december 2019 och 12-XNUMX! Jobbansökningar kommer att göras online via İŞKUR: s officiella webbplats.

Totalt inköp i 12 arbetare kommer att tillkännage Egeuniversitetet mellan december 10 16-2019 ansökningsdagen till Turkiet via den officiella webbplatsen för arbetsförmedlingen meddelat.

Ege Universitetets officiella tillkännagivande är som följer; I enlighet med bestämmelserna i arbetslag nr 4857 i serviceavdelningarna i den centrala organisationen för Ege universitet och reglerna om de förfaranden och principer som ska tillämpas vid rekrytering av arbetare i offentliga institutioner och organisationer, och de förfaranden och principer som ska tillämpas vid rekryteringen av de tidigare fångarna eller personer som skadats i kampen mot terrorism som offentliga anställda, Inom yrket som städarbetare kommer 12-bitar att rekryteras fasta arbetare som är fängslade.

Fast anställda kadrer och mandat kommer att publiceras på webbplatsen för generaldirektoratet för Turkiet Business Council. Sökande som uppfyller kraven kan lämna in sina ansökningar mellan december 10-16 december via İŞKUR provinsdirektoraters servicecenter eller : www.iskur.gov.tr internetadress.

För detaljer om annons KLICKA HÄR

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar