East Express biljettpriser 2020

East Express biljettpriser 2020
East Express biljettpriser 2020

East Express-biljettpriser 2020: East Express avgår särskilt från ungdomar och avgår från Ankara och når Kars från Kırıkkale, Kayseri, Sivas, Erzincan och Erzurum. Eastern Express väntar 5 - 10 minuter på centralstationer, varje dag från Ankara Station 17:55och anländer till Kars tågstation kl. 18.30 nästa dag. Det finns tio fack i soffvagnarna, varje fack 4 personen kan resa. Sängkläder, pikéer och kuddar tillhandahålls av TCDD Tasimacilik AS, och sätena i facket kan användas som sängar när så önskas. Matvagnen har 14 bord med sittplatser från 47-52.


På grund av tågets naturliga skönhet kräver resenärer och fotografer East Express, som är den mest trafikerade säsongen under sommarsäsongen, och resor sker vanligtvis med pulman-vagnar. Under vintermånaderna görs vanligtvis förfrågningar från olika yrkesgrupper som vandringsgrupper, fotografer, bergsbestigningsgrupper, universitetsstudenter och lärare till bunkar. Dessa gruppers preferenser börjar i slutet av december och fortsätter till mitten av mars.

Middagsvagnar i East Express är 4 bord vardera. Vagnen inkluderar frukost, soppa, varm mat, kalla smörgåsar och varma / kalla drycker. Restaurangen har ingen specifik öppettider. Öppet 7/24.

Eastern express route map
Eastern express route map

East Express biljett schema

Som ett resultat av det ökande intresset för East Express ingick Touristic East Express, inklusive endast den sovande bilen och restaurangen. East Express fortsätter att vara av stort intresse, men tillägget av de sovande vagnarna till Touristic East Express och de dyra turistiska East Express-biljetterna får East Express till att locka stort intresse.

Med det nya året och vintervintersäsongens ankomst återspeglades ökande krav i biljettpriserna.

Ankara Kars Touristic East Express-biljettpriser (enväg)

Full (singel) £ 480.00
Full (två personer) £ 600.00
Ung (singel) £ 384.00
Ung (dubbel) £ 489.00
Över 65 (singel) £ 240.00
Över 65 (dubbel) £ 300.00

Envägsbiljett priser 480 pund för en person, 600 pund för dubbla personer erbjuds till salu. 20% rabatt tillhandahålls för turister och "unga biljettköpare" på båda tågen för att få rabatterade biljetter. Ungdomar mellan 13-26 år kan dra nytta av denna "unga biljettrabatt". Dessutom erbjuds lärare, militära passagerare, grupper om minst 12 personer, personer med presskort, funktionshindrade, barn mellan 12-18 år och TCDD pensionerad make 20 procent rabatt, 65 procent rabatt över 50 och TCDD anställda gratis resemöjligheter. .

Ankara Kars East Express Pulman (Seat) biljettpriser

Full £ 57.50
unga £ 49.50
Över 65 £ 29.00

Ankara Kars East Express Coaster-biljettpriser

Full £ 78.00
unga £ 69.00
Över 65 £ 49.00

East Express biljettpriser, Ankara-Kars Pulman (med platser) hela 58.00 unga 49.50, 65 TL över 29 TL. Kojer 78, unga och över 60 år 69.50, 65 år och barn 49.00 TL.

Eastern Express slutför resan mellan Ankara och Kars på ungefär 24 timmar och 30 minuter.

Eastern Express Hours

Ankara Avgång Avresa från Kayseri Avresa från Sivas Avresa från Erzincan Avresa från Erzurum Kars flyg
18.00 00.39 04.13 10.26 14.22 18.13
Avresa från Kars Avresa från Erzurum Avresa från Erzincan Avresa från Sivas Avresa från Kayseri Ankara ankomst
08.00 11.59 15.58 22.06 01.38 08.22

East Express-karta och stationer

Spektakulära landskap i Eastern Express

Dogu Express vanliga frågor och svar

Dogu Express är ett tåg som körs av person- och restaurangsvagnar som drivs av diesellokomotiv drivs av TCDD Taşımacık AŞ.


RayHaber För att få åtkomst till den interaktiva Eastern Express-kartan utarbetad av Klicka här...Den kommer ut från Ankara och når Kars från Kırıkkale, Kayseri, Sivas, Erzincan och Erzurum. Väntar i 5-10 minuter på centralstationerna avgår Eastern Express från Ankara Station varje dag kl 17.55 och anländer till Kars Station klockan 18.30 nästa dag och stannar vid följande huvudstationer:

  • Ankara
  • Kayseri
  • Sivas
  • Cetinkaya
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Kars

RayHaber För att få åtkomst till den interaktiva Eastern Express-kartan utarbetad av Klicka här...Resa på rutten Ankara-Kırıkkale-Kayseri-Sivas-Erzincan-Erzurum-Kars och 1310 kmEfter att ha slutfört vägen på 24.5 timmar (1 dag och 30 minuter) stannar Doğu Ekspresi vid många stationer. Medelhastigheten inklusive stopp är cirka 55 km / h. Den maximala hastigheten som nås med tåget är 80 km / h.


RayHaber För att få åtkomst till den interaktiva Eastern Express-kartan utarbetad av Klicka här...Resa på rutten Ankara-Kırıkkale-Kayseri-Sivas-Erzincan-Erzurum-Kars och 1310 kmEfter att ha slutfört vägen på 24.5 timmar (1 dag och 30 minuter) stannar Doğu Ekspresi vid många stationer. Medelhastigheten inklusive stopp är cirka 55 km / h. Den maximala hastigheten som nås med tåget är 80 km / h.


RayHaber För att få åtkomst till den interaktiva Eastern Express-kartan utarbetad av Klicka här...Eastern Express slutför resan mellan Ankara och Kars på ungefär 24 timmar och 30 minuter.


RayHaber För att få åtkomst till den interaktiva Eastern Express-kartan utarbetad av Klicka här...Eastern Express lämnar Ankara och når Kars från Kırıkkale, Kayseri, Sivas, Erzincan och Erzurum. Eastern Express väntar på centralstationerna i 5 - 10 minuter, varje dag från Ankara Station 17:55Han lämnar i Kars och anländer till Kars Station klockan 18.30 nästa dag.


På grund av tågets naturliga skönhet kräver resenärer och fotografer East Express, som är den mest trafikerade säsongen under sommarsäsongen, och resor sker vanligtvis med pulman-vagnar. Under vintermånaderna görs vanligtvis förfrågningar från olika yrkesgrupper som vandringsgrupper, fotografer, bergsbestigningsgrupper, universitetsstudenter och lärare till bunkar. Dessa gruppers preferenser börjar i slutet av december och fortsätter till mitten av mars.

Eastern Express Hours

Ankara Avgång Avresa från Kayseri Avresa från Sivas Avresa från Erzincan Avresa från Erzurum Kars flyg
18.00 00.39 04.13 10.26 14.22 18.13
Avresa från Kars Avresa från Erzurum Avresa från Erzincan Avresa från Sivas Avresa från Kayseri Ankara ankomst
08.00 11.59 15.58 22.06 01.38 08.22

RayHaber För att få åtkomst till den interaktiva Eastern Express-kartan utarbetad av Klicka här...Eastern Express lämnar Ankara och når Kars från Kırıkkale, Kayseri, Sivas, Erzincan och Erzurum. Eastern Express väntar på centralstationerna i 5 - 10 minuter, varje dag från Ankara Station 17:55Han lämnar i Kars och anländer till Kars Station klockan 18.30 nästa dag. RayHaber För att få åtkomst till den interaktiva Eastern Express-kartan utarbetad av Klicka här...
RayHaber För att få åtkomst till den interaktiva Eastern Express-kartan utarbetad av Klicka här...
Dogu Express är namnet på järnvägslinjen som drivs av TCDD Tasimacilik AS, som går från Ankara till Kars från Kirikkale, Kayseri, Sivas, Erzincan och Erzurum. Eastern Express, som väntar 5 till 10 minuter på centralstationerna, varje dag från Ankara Station 17:55Han lämnar i Kars och anländer till Kars Station klockan 18.30 nästa dag. Det finns 10 fack i soffbilarna och fyra personer kan resa i varje fack. Ark, pique och kudde tillhandahålls av TCDD Tasimacilik AS, och sätena i facket kan användas som en säng på begäran. Matsalen har 4 platser, 14-47 platser.


På grund av tågets naturliga skönhet kräver resenärer och fotografer East Express, som är den mest trafikerade säsongen under sommarsäsongen, och resor sker vanligtvis med pulman-vagnar. Under vintermånaderna görs vanligtvis förfrågningar från olika yrkesgrupper som vandringsgrupper, fotografer, bergsbestigningsgrupper, universitetsstudenter och lärare till bunkar. Dessa gruppers preferenser börjar i slutet av december och fortsätter till mitten av mars.

Matbilarna i Eastern Express består av bord för 4 personer vardera. Restaurangen har frukost, soppa, varm mat, kalla smörgåsar och varma / kalla drycker. Restaurangen har inte en viss öppettid. Öppen för passagerarnas service 7/24. För detaljer Klicka här...HEPP-kodens resetillstånd kan inte ersättas! Du måste köpa både HES-koder och dokument för resetillstånd. TCDD Taşımacılık A.Ş delade en video om hur man får biljetter till High Speed ​​Train (YHT) med koden som erhållits från Hayat Eve Sığar (HEPP) -applikationen. I videon berättas också medborgarna som har ”Resetillståndcertifikat” hur man får biljetter med koden de fick via Hayat Eve Sığar (HEPP) -applikationen. För video- och bildberättelser Klicka här...
TCDD Taşımacılık A.Ş delade en video om hur man får biljetter till High Speed ​​Train (YHT) med koden som erhållits från Hayat Eve Sığar (HEPP) -applikationen. I videon berättas också medborgarna som har ”Resetillståndcertifikat” hur man får biljetter med koden de fick via Hayat Eve Sığar (HEPP) -applikationen. För video- och bildberättelser Klicka här...
Biljettpriser en person enväg 480 pund, 600 pund för dubbla personer erbjuds till salu. 20% rabatt tillhandahålls både för tur och retur och för unga biljettköpare för rabatterade biljetter. Ungdomar mellan 13-26 år kan dra nytta av denna "unga biljettrabatt". Dessutom erbjuds lärare, militärpassagerare, grupper på minst 12 personer, personer med presskort, funktionshindrade, barn mellan 12-18 år och TCDD pensionerad make 20 procent rabatt, 65 procent rabatt över 50 och TCDD anställda gratis resemöjligheter. .

Full (singel) £ 480.00
Full (två personer) £ 600.00
Ung (singel) £ 384.00
Ung (dubbel) £ 489.00
Över 65 (singel) £ 240.00
Över 65 (dubbel) £ 300.00Ladda Mer

sohbet


Var den första att kommentera

Yorumlar