Balıkesir landsbygda säkra broar

Balikesir landsbygden gjorde säkra broar
Balikesir landsbygden gjorde säkra broar

Säkra broar byggdes på Balıkesir-landsbygden; Broarna i Ungern-Karamanlar och Nusret-Kepsut, som är i stor risk för användning, förstördes av Balıkesir Metropolitan Municipality och byggdes om till säker och dubbel körfält. Tack vare de broar som öppnats för trafik har transporten mellan grannskapen förkortats och säkrats.

Balıkesir Metropolitan Municipality avdelning för vetenskapsfrågor fortsätter att arbeta i landsbygden. Avslutat sitt liv i det centrala distriktet i distriktet av ungerska ungrare som är anslutna till distriktet av bron som förbinder grannskapet i Karamanlar-grannskapet och anslutet till distriktet i centrum av Balikesir Kepsut'a-bron som förbinder distriktscentret har förnyats. Broarna, som är av stor betydelse för medborgarna som bor i regionen, revs och byggdes om av Balıkesir Metropolitan Municipality och blev säkrare och mer funktionella.

Broen som förbinder Ungerns kvarter och Karamanlar-vägarna är av avgörande betydelse eftersom den tillhandahåller transport till många byar, medan bron som förbinder Kepsut-distriktet och Balıkesir-centrum från Nusret-kvarteret till den gamla smala staten utvidgades och blev mer användbar.

Tillträde till ungern är lätt

12 meter bred 61 meter lång dubbelfält, som byggdes av ungrarna och Karamanlar'ın som förbinder bron på båda sidor av bron av fotgängare kan användas säkert öppnade för trafik. Med öppningen av bron för trafiken blev ungrarnas grannskap mer tillgängligt för många byar.

NUSRET CENTER 20 KM-ANVÄNDNING

Den enda körfältbron som tillhandahåller transport till landsbygden i Nusret och utgör en stor fara samtidigt, är dubbelfält av team från Balıkesir Metropolitan Municipality Department of Science Affairs; 12 meter bredd 30 meter längd öppnades för trafik genom gångväg på båda sidor.

Slutförandet av byggandet av broarna och trafiken till folket i regionen före den kommande vintern har väckt stor glädje.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar