Baku-Tbilisi-Kars Banan Project Turkiets Vision

Baku-Tbilisi-Kars järnvägen projektseende turkiyenin
Baku-Tbilisi-Kars järnvägen projektseende turkiyenin

åldertransport frukt och grönsaker från Turkiet till Ryssland azerier som VRA Logistics ordförande Galip Mammadov, Baku-Tbilisi-Kars Line of Rysslands Astrakhan staden sade det gjorde logistikcentrum. Logistikföretaget, som är beläget i Baku, har ökat sin kapacitet och avsevärt minskat transporttiderna efter det att BTK Line tog i uppdrag.

“Kapaciteten kan öka till 1 miljoner ton”

Mammadov, som accepterades av Igor Babushkin, guvernören i Astrakhan-regionen, gav information om deras arbete. Turkiet, som förklarar att de gör mittemot järnvägstransporter mellan Ryssland och Iran Mammadov, efter att ha öppnat Baku-Tbilisi-Kars linje sa att de hade fördubblat sin kapacitet. Mammadov sa att de är i intensiv kontakt med Uzbekistan och att de syftar till att öka lastvolymerna till en miljon ton i Astrakhan, där logistikbaserna finns.

"BTK Line, Azerbajdzjan och Turkiet delar en gemensam vision om projektet"

Astrakhan guvernör Igor Babushkin påpekade att detta projekt kommer att bidra till utvecklingen av Astrakhan-regionen. Babushkin påminde om att Baku-Tbilisi-Kars Line är en viktig del av den nord-syd internationella transportkorridoren och sa att den ryska presidenten Putin fäster stor vikt vid denna korridor. VRA Logistik Galip Mammadov sa, "Grönsaker och frukt 4-5 Mersin från Astrachan för att nå dagen, Azerbajdzjan och Turkiet Statens Järnvägar vision projektet, som genomfördes tack vare driftsättningen av Baku-Tbilisi-Kars Hatter", sade han. (Türkie Tidning)

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar