All information om Sapanca kabelbilsprojekt

Alla detaljer om Sapanca linbilsprojekt
Alla detaljer om Sapanca linbilsprojekt

Ropeway-projektet, som kommer att genomföras i Sapanca-distriktet, kommer på dagordningen med reaktioner på arbetet. Så vad är Sapanca ropeway-projekt som orsakar reaktioner?

Från Kırkpınar i Sapanca-distriktet kommer 1,5 att nå till Mahmudiye i slutet av linjen. Sapanca-linbilsprojektet kommer med nyheter om medborgarnas reaktion nyligen.

Hur kom Sapanca linbilsprojekt fram till dessa dagar? Här är alla detaljer om ropeway-projektets förflutna och nuvarande, vilket är en mycket kritisk tröskel när det gäller Sapanca-turismen sedan projektets första år, 2018.

1.5 MILESTONES

Linbanan, som kommer att starta från Kırkpınar, ett av de viktigaste turistcentra i Sapanca, har en längd på 1,5 kilometer och det anges att endast de träd som motsvarar platsen där linbanestolparna kommer att placeras kommer att skäras. Antalet av dessa träd i projektet, uttryckt i allmänheten, är emellertid inte tusen 3 sade. Enligt projektet kommer linjen att tillhandahållas för att nå toppstationen över träden utan att skada de befintliga träden. 700-mätarna kommer att vara skillnaden i höjd mellan den första stationen och den sista stationen, och kommer att presentera den obehindrade utsikten över Sapanca när den når Mahmudiye. Mahmudiye Incebel-plats, som kommer att avsluta kabelbanelinjen som ska byggas i en totalstation som tillhör den station som utsetts av det totala antalet 72-skogar kommer att slutföras genom att klippa toppstationen.

ATV, BUNGALOW OCH NATURTURISM

Mahmudiye-scenen i linbana-projektet blir en naturlig fest. Inhemska och utländska turister som ska åka KNNXX-linbanan från Kırkpınar kommer att njuta av naturen från kaféer, restauranger, promenadområden, picknickområden, äventyrsparker för unga och äldre i Mahmudiye-regionen. Området kommer att spridas över 1,5 tunnlandsområdet och kommer också att ha en trevlig tid med ATV och olika idrottsaktiviteter.Det kommer också att finnas bungalowhus för boende i regionen, dvs kabelbaneprojektet kommer att ge en stor fart på naturturismen i regionen.

INTE INDUSTRETURISMPROJEKT

Projektets viktigaste detalj är att det är i harmoni med naturen, i motsats till vad som är känt för allmänheten.

Kommer det att skada naturen?

Inom projektets omfattning kommer fler träd att regenereras till regionen. Projektet syftar till att skydda detta naturliga underverk och samtidigt inse Sapancas unika natur för inhemska och utländska turister. Få projektet att fungera Projektet kommer att genomföras med den statliga modellen 25 år senare kommer att förbli i Sapanca kommun.

GAMMA ORDFÖRANDESKAP FÖR BEREDNING AV PROJEKTET

Aydın Yılmazer, Sapanca borgmästare för perioden med att förbereda projektet, uppgav att de övervägde känsligheten i implementeringsregionen medan de förberedde projektet och sa följande om projektet.

Uz Vi är mycket noga med att se till att den nuvarande vävnaden inte försämras. Det finns inga material som påverkar människors hälsa under hela projektet. Eftersom motorerna är elektriska kommer de inte att påverka miljön negativt. I det kontrakt vi tecknade med det vinnande företaget satte vi ämnen särskilt med avseende på miljön. Med andra ord, alla detaljer som jag nämnde ingår också i kontraktet. Som lokal regering är vi glada över att ropeway-projektet ska tas till Sapanca, som kommer att vara det första i vår stad, där vi tar hänsyn till alla detaljer. ”

VAD SPARAR I SAPANCA?

Tack vare linbanan som ska byggas kommer försäljningen att öka med de lokala och utländska turisterna som kommer från hantverkare i Kırkpınar-regionen där substationen är belägen. Turister från det ögonblick de kommer in i stjärnhotell från det ögonblick de ser alla behoven på hotellet, det finns ingen återkomst till någon hantverkare, men med ropeway-projektet kommer dessa besökare att gå ut från hotellfacket med handeln i Sapanca är inte särskilt allvarligt på grund av de andra inkomsterna för regionen är inte särskilt allvarliga för jordbruket. det kommer att skapa sysselsättning i en mening.

HUR MYCKET TURIST SPARAR SAPANCAYA?

När projektet är fullt operativt planeras Sapancas turismpotential att öka med 2 eller 3 gånger. Sapanca kommer att bli en region utan död säsong inom turistsektorn.

PROJEKTREAKTIONER

Projektet började leva projektet, särskilt efter att motståndet från Kırkpınar-invånarna visade stort motstånd mot projektet. (Medyab är)

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar