Kayseri kräver 38: e produktion av nationella bilar

nationell bilproduktion
nationell bilproduktion

Borgmästare i Kayseri Metropolitan Municipality Mamdouh Büyükkılıç'ın, ordförande i Turkiet var infördes vid en ceremoni i Gebze, Turkiet Recep Tayyip Erdogan deltog också den inhemska biltillverkare, sade han stolt. President Büyükkılıç, hur mycket av Turkiet, som är en stark indikation på att denna betydande investering som finns i vårt land och vill vara till nytta för vår nation. President Büyükkılıç, 38: e produktionen av den inhemska bilen Kayseri som de strävar efter.


Borgmästare i Metropolitan Municipality Mamdouh Büyükkılıç'ın, vår president Recep Tayyip Erdogan sade att ledningen för Turkiets 60-åriga torka slut. Introduktion gjort inhemska bil kraften i Turkiet med TOGG att alla visa världen betonas också att president Mamdouh Büyükkılıç'ın, "Det här är viktigt, herr president, vårt arbete, inklusive Recep Tayyip Erdogan, främst därför att de ger till vårt land investering jag erbjuda min alla till tacksamhet", sade han.

Den 2022: e produktionen av vår inhemska bil kommer att påbörjas 38 och säger att de också strävar efter Metropolitan Mayor Memduh Büyükkılıç, liksom Kayseri Metropolitan Municipal parkeringsplats är redo att växa med inhemska bilar, sade han. President Memduh Büyükkılıç tillade att de kommer att ge allt stöd för upprättandet av stationer för laddningsinfrastrukturen för den inhemska bilen som kommer att produceras elektriskt.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar