Yedikuyular Ski Center, säsongens första snö

yedikuyular skidort för säsongens första snöfall
yedikuyular skidort för säsongens första snöfall

Säsongens första vinter föll till Yedikuyular-regionen under vintermånaderna. Förra året sjönk den första vinsten för regionen 26 i oktober och i år föll 27 i november med en månads försening.

Säsongens första snö kom till Yedikuyular-regionen i dessa dagar när vi närmade oss vintermånaderna. I Yedikuyular-regionen, som sträcker sig från 1850-2044 meter över havet, började platserna att täckas med vit täcka.

Förra året föll den första snön 26 i oktober Yedikuyular-regionen en månad senare i år, den första snön till följd av Metropolitan Municipality-lagens vaksamma åtgärder har ökats mot möjlig vägstängning.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar