Antal passagerare som transporteras av spårvagn i Izmir når 50 miljoner

Antalet passagerare som transporteras med spårvagn i Izmir når miljoner
Antalet passagerare som transporteras med spårvagn i Izmir når miljoner

Antalet passagerare som transporterades med spårvagn i Izmir nådde 50 miljoner. Karşıyaka och Konak-spårvägar nådde 120 tusen passagerare per dag.

Antalet passagerare som transporteras med spårvagn, som är en av de viktigaste pelarna för kollektivtrafik på järnväg, ökar gradvis. Bärande 15 miljoner passagerare under de senaste fyra månaderna har Izmir Tram gett ett betydande bidrag till Izmir transportnät på kort tid genom att transportera totalt 50 miljoner passagerare.

Spårvagnen 64, som var i drift i Izmir för många år sedan, byggdes om efter ett års paus. Karşıyaka två separata linjer kallade staden började tjäna invånarna. I 2017 Karşıyaka När spårvagnen började fungera igen fick Izmirbefolkningen spårvagnen och antog systemet som de visade stort intresse på kort tid. Med introduktionen av Konak-linjen på 2018 blev spårvagnen ett av de oumbärliga medlen för kollektivtrafik.

Snabba flygintervall

Ökande intresse för varje passerad dag återspeglas i antalet passagerare. Frekvensen för expeditioner ökades med öppnandet av skolor. Konak Tramway, morgon och kväll, är efterfrågan mer än fem minuters intervaller planeras ibland. Konak-spårvagnen som transporterar tusentals passagerare per dag tar flest passagerare vid hållplatserna för Konak İskele och Alsancak tågstation. Karşıyaka I spårvagnen utförs större delen av dagen 7,5 med ett minuts intervall och 30 tusen passagerare transporteras dagligen. Karşıyaka de mest trafikerade hållplatserna på linjen Karşıyaka İskele och Mustafa Kemal Atatürk Sports Hall stannar.

Vissa dagar över genomsnittet

Med i genomsnitt 30 tusen passagerare per dag Karşıyaka Spårvagnen 18 september 2019 på onsdag bar omkring 42 tusen passagerare. Rekordantalet passagerare på Konak Tram 9 september 2019 var på måndag. Över 131 passagerare föredrog Konak Tram.

Izmir Tram Map

Nuvarande järnväg anbudskalender

Poäng 18

Tendermeddelande: Biluthyrning

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
arrangörer: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Poäng 18

Anmälan om upphandling: Service- och reparationstjänster för IT-system

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
arrangörer: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Poäng 18

Anbudsinfordran: Privat säkerhetstjänst kommer att tas (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
arrangörer: entreprenören
+90 222 224 00 00

Järnväg Tender News Search

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktör

Var den första att kommentera

Yorumlar